Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατάθεση στεφάνων για την 107η επέτειο από την Απελευθέρωση της Βέροιας

Με την δέουσα λαμπρότητα τελέστηκε η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Ωρολογίου, το πρωί της Τετάρτης 16/10, στα πλαίσια του εορτασμού της 107ης επετείου της Απελευθέρωσης της Βέροιας. Φέτος για τους εορτασμούς της
απελευθέρωσης, επισκέφθηκαν την πόλη μας και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και αντιπροσωπείες των αδελφοποιημένων με τη Βέροια δήμων, Στροβόλου Κύπρου και Ούζιτσε Σερβίας, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Στεφάνι κατέθεσαν:

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Βουλής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Σοφία Γαϊτανίδου, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας, ο Δήμαρχος Στροβόλου Κύπρου, εκπρόσωποι της πόλης Ούζιτσε Σερβίας, ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Σουμελίδου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, 
ο εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ημαθίας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1940-44, ο εκπρόσωπος πολιτικών υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Κεντρικής Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παράρτημα Ημαθίας. Ακολούθησε τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Αμέσως μετά, οι επίσημοι κατηφόρισαν την οδό Μητροπόλεως, με τελικό προορισμό μια θέση στη εξέδρα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρέλαση των συλλόγων, των μαθητών και του ελληνικού στρατού. 


Δείτε φωτογραφίες:



























































































1 σχόλιο:

  1. δεν ξέρω πως τα πήγε η παρέλαση, ένα είναι σίγουρο το 80% έχει χοληστερίνη και τριγλυκεριδια. αρα ο νους μου πάει στο αρχαίο ρητό. ε, μαααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ