Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το νέο καλλιτεχνικό αστέρι της Βέροιας

Μια ηχηρή προσθήκη στο πρόγραμμα του έκανε το «Voice». Το κορυφαίο νυχτερινό σχήμα της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με την γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Ρεγγίνα. Η νεαρή ερμηνεύτρια αναμένεται να μαγέψει το κοινό της Βέροιας τόσο με την
υπέροχη φωνή της, όσο και με την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. Η 25χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, όπου από πολύ μικρή ηλικία φάνηκε η κλίση της για την μουσική και άρχισε να ξεδιπλώνεται το ταλέντο της φοιτώντας στο Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων. Εκεί συμμετείχε σε πολλούς πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς όπου και απέσπασε πρώτα βραβεία. Συμμετείχε σε παραδοσιακά, jazz, rock και λαΐκά σχήματα, και έχει ερμηνεύσει σχεδόν όλα τα είδη τραγουδιών. Ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, και είναι τελειόφοιτη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Έχει ασχοληθεί με τον χορό καθώς και την υποκριτική. Η μουσική της παιδεία και η αγάπη της για το τραγούδι, την οδήγησαν στην επαγγελματική της συνεργασία με την διεύθυνση του «Voice», και δεν μένει τίποτα άλλο από το ν' απολαύσετε από κοντά, αυτό το ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο καλλιτεχνικό αστέρι. 

Δείτε φωτογραφίες από την μελαχρινή καλλονή:
























4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ