Quantcast

http://picasion.com/

Ημέρα γιορτής για τους Δικηγόρους της Βέροιας

Τίμησαν τον προστάτη τους και καλωσόρισαν 4 νέους συναδέλφους
Τον Προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο Αρεοπαγίτη, τίμησε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Το πρωί τελέστηκε στη Μητρόπολη Θεία
Λειτουργία και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών, ενώ ακολούθησε Αγιασμός, με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ενώ στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης καραβασίλης, αποχαιρέτισε τους αποχωρούντες Δικηγόρους Αθανάσιο Ορταντζόγλου και Μαρία Ζιούζιου, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και υποδέχθηκε τους νεοδιορισθέντες στο Σύλλογο Δικηγόρους, Φώτη Κόβα, Δημήτρη Μανωλίδη, Μαρία (Μιρέλα) Ορταντζόγλου και Κωνσταντίνο Μπούθα, στους οποίους ο Σύλλογος χάρισε ένα αναμνηστικό δώρο. Χαιρετισμό εκ μέρους των νέων Δικηγόρων απηύθυνε ο Φώτης Κόβας. Ακολούθησε ομιλία με θέμα «Ο Δικηγόρος άνθρωπος» από τον δικηγόρο Γιώργο Χατζόγλου Γεώργιο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο οποίος δέχθηκε και τις ευχές για την ονομαστική του εορτή, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Βέροιας Γιώργος Στιβακτάκης, ο Υποδιοικητής της ΙΜΠ Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Συρμούλα Τζήμα, που παραβρέθηκαν και με την ιδιότητα του Δικηγόρου, όπως και ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο πρώην Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας και πολλοί νέοι και παλιοί Δικηγόροι. 

Δείτε φωτογραφίες:






































































































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ