Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα του Φιλίππου μέσα στον Ολυμπιακό με 88-60

Την ήττα υπέστη η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας μέσα στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Α2. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα, αν και στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι και είχαν πολύ καλή άμυνα. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης άνοιξε το ροτεισον της ομάδας του, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του, είδε όμως και τους… παλιούς του σε φοβερή κατάσταση. Ειδικά τον Βαγγέλη Τζόλο, που ήταν όλα τα λεφτά και σταμάτησε στους 22 πόντους με 4 τρίποντα.

Αρκετά καλός ήταν και ο Μελισσαράτος με 19 πόντους, ενώ θετικοί ήταν οι Κολοβέρος και Αρσενόπουλος που πέτυχαν από 10 πόντους αμφότεροι. Με τον Μελισσαράτο και τον Ποκουσεφσκι ο Ολυμπιακός Β Τράπεζα Πειραιώς προηγήθηκε με 7-4, με τους Νοέα και Τζόλο να σκοράρουν για το 12-6.

Οι «Ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί στο πόστ (17-8), με τον Κολοβέρο να βάζει ένα διποντο για το 20-11 στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ. Ο Αρσενόπουλος έδωσε λύσεις στο σκορ, ο Φίλιππος παρέμεινε κοντά και έκλεισε το δεκάλεπτο με τρίποντο του Κόθρα στην εκπνοή (22-20).
Ντέρμπι ήταν το ματς στο β δεκάλεπτο, με τον Κολοβέρο και τον Αρσενόπουλο να πετυχαίνουν πόντους όμως να μην μπορεί η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού να ξεφύγει. Ο Τζόλος με την άμυνα του και σερί καλάθια έγραψε το 37-26 σε ένα εξαιρετικό κρεσέντο, για να τον ακολουθήσει μετά από κλέψιμο του ο Αρσενόπουλος για το 40-26 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω ακόμα και με 18 πόντους, αλλά πλησίασαν στους 14 (47-33). Ο Ελευθεριάδης μείωσε στους 12, Κόθρας και Νοεας έκαναν το 52-38, σ' ένα ματς που είχε πολύ καλό ρυθμό. Τζόλος και Αρσενόπουλος του για το 57-40, με τον πρώτο να βάζει και το τρίποντο στο τέλος της περιόδου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην τελευταία περίοδο με 16 πόντους απόσταση (60-44).

Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 64-45 χάρη σε κάρφωμα του Χρηστίδη, αλλά και πάλι ο Φίλιππος πλησίασε. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Τζόλο, ο οποίος με νέο τρίποντο έστειλε και πάλι το ματς στο +15 (72-55).

Ο Ποκουσέφσκι ανέβασε στροφές, έβαλε τέσσερις πόντους για το 74-58, ο Ελευθεριάδης αντιστεκόταν σθεναρά για την ομάδα της Βέροιας αλλά ο Μελισσαράτος με το γκολ φάουλ του ουσιαστικά τελείωσε την αναμέτρηση. Ο Κολοβέρος πέτυχε το τρίποντο για το 82-58, σε μία νεαρή εμφάνιση για τον ίδιο, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος.

Στο τέλος ο Τσαλδάρης πέρασε τους μικρούς του, δοκίμασε και τον Τσάμη ενώ είχε πέντε παίκτες στο παρκέ με τον 21χρονο Χρηστίδη να είναι ο μεγαλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ