Quantcast

http://picasion.com/

Ο γάμος που ξεσήκωσε τη Βέροια - Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με κομβόι από νταλίκες!

Ηλία + Ιωάννα να ζήσετε!
Ένας διαφορετικός και πολύ... φασαριόζικος γάμος έγινε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στη Βέροια. Όσοι γνώριζαν φυσικά το ζευγάρι, ήταν σίγουροι και προετοιμασμένοι για αυτό που θα ζούσαν, φτάνοντας αρχικά στο σπίτι του γαμπρού και έπειτα στην εκκλησία. Αυτοκινητιστής ο Ηλίας, δε θα
μπορούσε να αφήσει έξω από την ημέρα του γάμου του με την αγαπημένη του Ιωάννα (καθηγήτρια στο επάγγελμα), την άλλη του αγαπημένη... την νταλίκα του! Το ίδιο και οι φίλοι και συνάδελφοι του γαμπρού, που στόλισαν και τους δικούς τους τράκτορες και έσκασαν μύτη με κονβόι από το σπίτι του για να τον πάρουν... κορνάροντας! 
Όπως ήταν αναμενόμενο, το παραδοσιακό κορνάρισμα για τη συνοδεία του γαμπρού μέχρι την εκκλησία πήγε σε... άλλα επίπεδα ντεσιμπέλ, αφού ακούστηκαν σε όλη τη Βέροια! Το κονβόι με τους τράκτορες ξεκίνησε γύρω στις 6 από την Ακροπόλεως και διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, Μητροπόλεως και Βενιζέλου και βγήκε εκτός πόλης από τη Σταδίου για να καταλήξει με θεαματικό και εκκωφαντικό τρόπο στην Πατρίδα, όπου και τελέστηκε το μυστήριο.
Μετά το μυστήριο, ο Ηλίας και η Ιωάννα πόζαραν πανευτυχείς μπροστά και μέσα στη γαμήλια νταλίκα για τις απαραίτητες φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια μπήκαν μέσα και έφτασαν με αυτή και με την απαραίτητη... μεταγαμήλια φασαρία στο κέντρο όπου ακολούθησε η δεξίωση. Ηλία και Ιωάννα να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι με τόση αγάπη, τρέλα και καλή διάθεση σε όλη σας τη ζωή! 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











2 σχόλια:

  1. Να ζήσετε να ευτυχίσετε Ηλία και Ιωάννα, με υγεία συνεννόηση και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ...στους νεονυμφους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ