Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε με 1-0 η Βέροια μέσα στην Καβάλα

Την έδρα της εκμεταλλεύθηκε η Καβάλα και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 1-0 της Βέροιας, με αποτέλεσμα η Καλαμάτα να μένει μόνη πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Το τελικό σκορ έγραψε ο Κέρθι στο 30’, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν
περισσότερα γκολ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Βέροια προσπάθησε να ισοφαρίσει και να φύγει από το «Ανθή Καραγιάννη» τουλάχιστον με τον έναν βαθμό. Στο 62’ ο Βεργώνης και στο 69’ ο Μαραγκός δεν βρήκαν στόχο με αντίστοιχες κεφαλιές, έπειτα από κόρνερ του Πέντα, ενώ στο 73', η Καβάλα είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία, όταν ο Χαντί σούταρε δυνατά από μακρινή θέση και ο Βοσνιάδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζουμαλάκης (Αναστασιάδης, Τοροσίδης)

ΚΑΒΑΛΑ: Δημιζάς, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Καθάριος (66' Μελισσόπουλος), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (77' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος (86' Αρναούτογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου (64' Χατζάρας), Μαραγκός, Ταϊρης, Πέντα, Βεργώνης (75' Μπλέτσας), Πασάς, Σκαθαρούδης, Κανούλας.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Καλαμάτα-Ιωνικός 1-0 (53’ Στεργίδης)

Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός 1-1 (19’ Πόζογλου – 90+2’ Γώγος)

Ιάλυσος-Νίκη Βόλου 1-0 (32’ πέν. Σερτζίνιο)

Ένωση Ασπρόπυργου-Αιγάλεω 1-1 (37’ Κάκκο – 45’+5’ Τσιλιγγίρης)

Καβάλα-Βέροια 1-0 (30’ Κέρθι)

Τριγλία-Τρίκαλα 0-1 (82’ Λώττας)

ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας 0-0



Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
  • Αιγάλεω-Νίκη Βόλου
  • Βέροια-Ένωση Ασπροπύργου
  • Ιωνικός-Ιάλυσος
  • Τρίκαλα-Καβάλα
  • Διαγόρας-Καλαμάτα
  • Θεσπρωτός-Τριγλία
  • Ολυμπιακός Βόλου-ΟΦ Ιεράπετρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ