Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλει την έκπληξη κόντρα στον ΠΑΣ η «Βασίλισσα»

Μετά τη «γκέλα» του πρωταθλήματος με τον Ασπρόπυργο, η Βέροια στρέφει το βλέμμα της στον θεσμό του Κυπέλλου. Η ομάδα της Ημαθίας θα ταξιδέψει στην Ήπειρο για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα. Στόχος για τους κυανέρυθρους είναι να προκριθούν στην επόμενη
φάση και να παίξουν ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο απέναντι στον «Άγιαξ» της Ηπείρου. Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» Σάκης Θεοδοσιάδης αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Βοσνιάδης, Βεργώνης, Στάμου, Μουχάλης, Χαντζάρας, Λεφίδης και Ιωάννου. Από την άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες ανήμερα της εθνικής εορτής συγκεντρώθηκαν στο ΠΕΑΚΙ, όπου αρχικά παρακολούθησαν κι ανέλυσαν τη Βέροια με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων. Ακολούθως η ομάδα πέρασε στην πράξη με τον τεχνικό της κ. Γιαννίκη να προγραμματίζει ένα ασκησιολόγιο επικεντρωμένο στα της τακτικής. Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας σε περιορισμένο εμβαδό, κατοχή, ανάπτυξη και πίεση ενώ τον επίλογο έγραψε «διπλό». Μέσα από την αυριανή προπόνηση θα προκύψει κι η αποστολή του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή της Βέροιας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ