Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Επιμελητήριο

Η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΠ.ΑΝ.ΕΤ), στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων της, σας ενημερώνει για την διεξαγωγή του τέταρτου σεμιναρίου με τίτλο: «Αποτελεσματική Διαχείριση του Ανθρωπίνου Δυναμικού και Ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης
με στόχο τη μέγιστη Αξιοποίηση της Δυναμικής των ομάδων».  Το σεμινάριο θα είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία, με την παρουσίαση των παρακάτω εννοιών και την εφαρμογή τους μέσω της διαδικασίας της βιωματικής μάθησης:
  • Με την καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ο επιχειρηματίας εκπαιδεύεται στην αναγνώριση και την επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων, ώστε να κατανοήσει και να διαφοροποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις, τόσο των εργαζομένων του όσο και των πελατών του.
  • Ο επιχειρηματίας αναπτύσσει κοινωνικές και διοικητικές δεξιότητες, που θα τον βοηθήσουν σε μια αποτελεσματικότερη διοίκηση την επιχείρησής του.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21, 23 & 30 /10 και Σάββατο 2/11, στην αίθουσα του ισογείου του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3, Βέροια). Η διάρκεια είναι 20 ώρες και θα διεξαχθεί σε τέσσερα 5ωρα (17.00-21.15). Ομιλήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Σωζερίδου Δέσποινα (συνδιοργάνωση με τη EASY EDUCATION).


Το σεμινάριο παρέχεται δωρεάν. Οι συμμετέχοντες έχουν υποχρέωση συμπλήρωσης και αποστολής φόρμας συμμετοχής (αναζητήστε την στην ιστοσελίδα μας: www.icci.gr). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ