Τελική ευθεία «Εν Οίκω Μακεδονική»: Κουζίνες, εστίες, απορροφητήρες κάτω του κόστους!

Μεγάλες ευκαιρίες μέχρι και -80%!!!
Η «Εν Οίκω Μακεδονική» μπήκε στην τελική ευθεία της υπέροχης πορείας της, προσφέροντας κουζίνες, εστίες, απορροφητήρες, τραπεζαρίες και σκαμπό κουζίνας ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ! Τα τελευταία εκθεσιακά κομμάτια
της επιχείρησης έχουν σχεδιασθεί και επιλεχθεί προσεχτικά για να εκπληρώσουν τις αισθητικές ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Τελευταία κομμάτια που πριν λίγα χρόνια οι τιμές τους έμοιαζαν απροσπέλαστες και αποκαρδιωτικές, τώρα σας παρέχονται με τιμές κάτι παραπάνω από ιδανικές. Τώρα μπορείτε με οικονομικές λύσεις, να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας με ποιοτικά κομμάτια. Προλάβετε ΤΩΡΑ τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς από 50% έως και 70%!!!
Η «Εν οίκω Μακεδονική» στεγάζεται στο 2ο χλμ Βέροιας Νάουσας στο Εργοχώρι.

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 2331062566.
Ώρες λειτουργίας: 9:00-14:30 και 17:30-21:00.

Ανοιχτά Δεύτερα και Τετάρτη απόγευμα.

Το εξυπηρετικό προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα πρόθυμο να βρει έξυπνες, οικονομικές και πάντα καλόγουστες λύσεις για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις! Μια επίσκεψη είναι αρκετή!

Δείτε φωτογραφίες:Απορροφητήρες MONO 150€!

Μηχανισμός κρεμάστρας χαλιών σε ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Μηχανισμός κρεμάστρας χαλιών για εκθετήριο 50 θέσεων.
Βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή και ρουλεμάν

Δείτε (ΕΔΩ) τις ευκαιρίες σε έπιπλα κάτω του κόστους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ