Quantcast

http://picasion.com/

Εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια αρχιερωσύνης του Μητροπολίτη Βέροιας

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας εορτάζει το Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του ποιμενάρχου της Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια
αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός. Στη συνέχεια στις 7:30 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα πραγματοποιηθεί εόρτια εκδήλωση για το Αργυρό Ιωβηλαίο και παρουσίαση της χαριστήριας έκδοσης προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου με τίτλο «Μυριώνυμον εύχος». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Βυζαντινό Χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως και από τη Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βέροιας.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο.

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη για να τιμήσουμε τον άνθρωπο, τον αρχιερέα, τον πατέρα της τοπικής μας εκκλησίας.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


3 σχόλια:

  1. Η εκκοσμίκευση καλά κρατεί, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς και οποίος πει έστω και κάτι είναι αιρετικός.
      θυμίζει αλαθητο..μεχρι και e-σχολια κοβονται.

      Διαγραφή
  2. και εγώ έχω 40 χρόνια δουλειάς σπούδασα τρία παιδιά πάντρεψα τα δύο και συνεχίζω, αλλά κανείς δεν μου λέει τίποτα, γιατί αυτόν με 25 χρόνια (ξεκούραστα χωρίς υποχρεώσεις κλπ) το κάνουμε ολόκληρο θέμα ; που στο κάτω κάτω με τις δικές μου εισφορές πληρώνονται όλοι αυτοί.
    Σεβαστείτε τον κοσμάκη και αφήστε τα πανηγύρια και τις φιέστες ο κοσμάκης άλλα περιμένει από εσάς.
    (Βεροιώτη μην το κόψεις γιατί θα σε κόψουμε και εμείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ