Quantcast

http://picasion.com/

Τον Διαγόρα Δρυοπιδέων υποδέχεται ο Φίλιππος

Η Διοικούσα Επιστροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, θα ήθελε να: 1. Ενημερώσει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί την τελευταία μέρα διάθεσης των εναπομείναντων εισιτηρίων διαρκείας της σαιζόν 2019-20. Όποιος λοιπόν επιθυμεί, μπορεί να προμηθευθεί την κάρτα διαρκείας του στην είσοδο του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα.

2. Παρακαλέσει τους φίλους της ομάδας που δεν είναι κάτοχοι VIP κάρτας διαρκείας (100 €), να ΜΗΝ καταλαμβάνουν τα μπλε καθίσματα της κερκίδας, καθώς αυτά ανήκουν στους κατόχους των εν λόγω διαρκείας κι έχουν εξαντληθεί.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 7€.


Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της πόλης στο γήπεδο, αφενός για να παρακολουθήσει μπάσκετ υψηλού επιπέδου και αφετέρου για να στηρίξει την ομάδα μας στην προσπάθειά της ενάντια στην ομάδα που αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει τις 17:00 και διαιτητές ορίστικαν οι κ.κ Λόρτος – Ελευθεριάδης – Λουλουδιάδης.

Ο Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε μια πλήρη ομάδα που θα μπορούσε να είναι η all star ομάδα της κατηγορίας καθώς οι περισσότεροι παίκτες της έχουν κερδίσει διαδοχικά πρωταθλήματα με άλλες ομάδες. Μάλιστα πριν μια εβδομάδα απέκλεισαν με άνεση τον Πανιώνιο στο κύπελλο. Αντικειμενικά οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες. Θέλουμε να αγωνιστούμε και θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ