Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν γύρισαν οι καρέκλες των κριτών του «Voice» για τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο από το Άνω Ζερβοχώρι

Ήταν καλός, αλλά...
Τις ερμηνευτικές του δυνατότητες μπροστά στους coaches του «The Voice» θέλησε να δοκιμάσει ο νεαρός τραγουδιστής από την Ημαθία. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο από την Νάουσα που τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του talent show του ΣΚΑΪ, αλλά δυστυχώς για εκείνον δεν γύρισε καμιά καρέκλα. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «Για παράδειγμα», αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τους τέσσερις κριτές του show και να περάσει στην επόμενη φάση, παρά τα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκε για την ερμηνεία του.
Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς του έκανε κριτική για τον τρόπο που επέλεξε να τραγουδήσει, ωστόσο παραδέχτηκε πως είναι πολύ νέος και ότι έχει μια πολύ καλή φωνή για το μέλλον.


Δείτε το video:


Ορισμένοι φανατικοί τηλεθεατές, βέβαια, θα θυμούνται πως ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είχε βρεθεί πριν από δύο χρόνια μπροστά και στην κριτική επιτροπή του X Factor. Τότε, όμως, είχε καταφέρει να αποσπάσει τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Θυμηθείτε εκείνο το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ