Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Brainland» στη Βέροια: Βοηθήστε το παιδί σας να γίνει ένα πολύ ξεχωριστό νοητικά παιδί!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Κέντρο ανάπτυξης εγκεφάλου «Brainland» στη Βέροια για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής. Το ALOHA Mental Arithmetic είναι ένα
πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών που συμβάλλει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Στην ALOHA Mental Arithmetic τα παιδιά μαθαίνουν τη νοητική αριθμητική χρησιμοποιώντας και οπτικοποιώντας τον άβακα. Αυτό τους επιτρέπει να λύνουν πράξεις νοητικά με μεγάλη ταχύτητα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου ALOHA Mental Arithmetic, που βασίζεται στη νοητική αριθμητική, διεγείρει τις αναλυτικές και δημιουργικές ικανότητες των παιδιών, συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη και των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου.

Έτσι, επιτυγχάνεται η βελτίωση της μάθησης, της μνήμης, της προσοχής και της συγκέντρωσης. Οι μαθητές όχι μόνο βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στα μαθηματικά, αλλά σε όλα τα ακαδημαϊκά μαθήματα, κουβαλώντας μάλιστα, εφόδια και αναπτυγμένες ικανότητες εφ' όρου ζωής.




Δείτε φωτογραφίες του χώρου που δημιουργήσαμε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 47 & Παύλου Μελά γωνία








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ