Quantcast

http://picasion.com/

Χειμωνιάζει! Ραγδαία αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Xειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έως και τη Δευτέρα, οπότε σταδιακά θα εξασθενήσουν. Σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια από χθες το βράδυ σημειώνονται ασθενείς
βροχοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα με βροχή και περιορισμένη ορατότητα το βράδυ που θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το απόγευμα. Οι βροχοπτώσεις επιστρέφουν και πάλι το πρωί του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή αναμένεται συννεφιά στον νομό Ημαθίας. Το σκηνικό του καιρού αλλάζει και πάλι από την Τρίτη, όπου αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αυτές τις μέρες στις πόλεις της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας θα κυμανθούν από 10 έως 14 βαθμούς στην Βέροια, από 9 έως 12 στην Νάουσα και από 11 έως 16 στην Αλεξάνδρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ