Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν...

«Men in Blue»
Και αν διαχρονικά, σ' όλες τις παρελάσεις της Βέροιας, τα βλέμματα εστιάζουν στο τι θα φορέσουν οι γυναίκες και ποια συνολάκια θα κάνουν την διαφορά, φέτος έγινε η ανατροπή. Τα βλέμματα στράφηκαν στους κυρίους, όχι μόνο γιατί υπερτερούσαν κατά πολύ αριθμητικά έναντι των
κυριών, αλλά κυρίως γιατί υπήρχε μεταξύ τους μια χρωματική αρμονία. Θα μου πείτε, αδικημένοι οι κύριοι στην βιομηχανία της μόδας. Πόσες επιλογές μπορεί να έχει ένας κύριος όταν πρέπει να εμφανιστεί σε τοπική επέτειο, το dress code απαιτεί κοστούμι και ο καιρός είναι σε μεταβατικό στάδιο; Μμμμ, ένα μπλε κοστούμι θα ήταν μια καλή επιλογή. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι περισσότεροι κύριοι που τίμησαν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωσης της Βέροιας και το αποτέλεσμα ήταν οι 50 αποχρώσεις του μπλε!

Απόστολος Βεσυρόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Κώστας Βοργιαζίδης, Κώστας Καλαϊτζίδης, Φώτης Καραβασίλης, Αλέξανδρο Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Γιώργος Μπιλέκας, Απόστολος Νεστορόπουλος, Στέργιος Μουρτζίλας, ήταν κάποιοι από αυτούς που επέλεξαν μπλε κοστούμι, ο καθένας σε άλλη απόχρωση, με λευκά, γαλάζια ή πιστιλωτά πουκάμισα, με γραβάτες σε ανοιχτό ή σκούρο μπλε, ανοιχτό γκρι, μπορντό, ριγέ ή με καθόλου γραβάτα και παπούτσια μπλε, μαύρα ή καφέ. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν... ή μάλλον μια safe και κλασσική επιλογή.






2 σχόλια:

  1. Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ξεχάσαν τη Μακεδονία. Ούτε πύρινοι πλέον λόγοι, ούτε διαμαρτυρίες στη παρέλαση. Σαν τους ποντικούς σε γρήγορο βήμα τους "καμαρώσαμε" με ρίγη απογοήτευσης. Λες και τους ενδιέφεραν μόνο οι εκλογές. Όντως, ούτε συνεννοημένοι να ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πακισταν, ισημερινός Βενεζουέλα και αλλες χωρες ειναι αυτες που κατεβάζουν σχόλια απο τον ιστοτοπο. όποτε προσέχετε τι γράφετε σε αυτές τις χωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ