Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Black Friday στη Βέροια: Πότε πέφτει η ημέρα με τις μεγάλες εκπτώσεις;

Η Black Friday, συνήθεια που ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, επιστρέφει και φέτος στα τέλη Νοεμβρίου και ήδη αρκετές είναι οι αλυσίδες καταστημάτων που από τώρα ετοιμάζουν τις ενημερωτικές καμπάνιες τους για τη μέρα εκείνη. Στο 24ωρο που είναι σε εξέλιξη η Black Friday, γίνονται μεγάλες εκπτώσεις σε
προϊόντα που είναι σε στοκ, με τις προσφορές των καταστημάτων να αγγίξουν ακόμη και το 80% σε ορισμένα προϊόντα. Στην Ελλάδα πάλι η εμπειρία των τελευταίων δείχνει ότι όλοι λένε ότι συμμετέχουν στη Black Friday, λίγες προσφορές όμως αξίζουν πραγματικά και είναι όπως του εξωτερικού.
Στη Βέροια, οι καταστηματάρχες συμμετέχουν στο event, επιλέγοντας συνήθως να προσφέρουν ένα ποσοστό έκπτωσης της τάξεως του 10%, 20% ή 30% σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος. Πότε πέφτει τελικά η Black Friday; Πέφτει στις 29 Νοεμβρίου, καθώς έχει οριστεί κάθε χρόνο να γίνεται την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ