Quantcast

http://picasion.com/

Τελευταίες Θέσεις σε Autocad, G.I.S., Γραφιστική & Λογιστική στην «Easy Education»

Όλοι οι συνεργάτες του κέντρου Δια Βίου Μάθησης Easy Education σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και συνολικές λύσεις εκπαίδευσης που οδηγούν με συγκεκριμένο τρόπο στην αξιοποίησή τους, για τη στήριξη του μαθητικού, φοιτητικού και εργασιακού βίου. Επιλέξτε δωρεάν προγράμματα βασικότατων δεξιοτήτων και επιπλέον έκπτωση έως και 40% παρακολουθώντας συνδυαστικά προγράμματα σπουδών. Ταυτόχρονα, και τα 100 εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουμε υποστηρίζουν την ανεύρεση, συντήρηση ή και εξέλιξη μίας θέσης εργασίας.

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα Προγράμματα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού για τις κοινωνικές κατηγορίες των ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, πολυτέκνων, τριτέκνων, φοιτητών, αγροτών και κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13 έως 30 ετών) και τα μέλη των οικογενειών τους.

Επιλέξτε δωρεάν προγράμματα βασικότατων δεξιοτήτων και επιπλέον έκπτωση έως και 40% παρακολουθώντας συνδυαστικά προγράμματα σπουδών. Ξεκινήστε από την απόκτηση των βασικότερων δεξιοτήτων όλων, για τον καθένα μας, την πληροφορική και τα αγγλικά και αποκτήστε επιπλέον πιστοποιητικό εξειδικευμένης κατάρτισης. Ενταχθείτε σε ένα από τα παρακάτω εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και μεγιστοποιήστε τις πιθανότητες ανεύρεσης μίας θέσης εργασίας. Επιπλέον, διαφοροποιηθείτε στην αγορά αποδεικνύοντας ότι κατέχετε εξειδικευμένες γνώσεις που ολοκληρώνουν το προφίλ ενός ικανού επαγγελματία.

1. Χρηματοοικονομική Λογιστική

Αυξήστε τις δεξιότητες σας αποκτώντας εξειδικευμένη γνώση της Λογιστικής. Με την απόκτηση του πιστοποιητικού ενισχύετε το επιχειρηματικό σας προφίλ καθώς ο κλάδος της Λογιστικής απευθύνεται στο 90% των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

2. Γραφιστική

Οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύονται στα πιο δημοφιλή προγράμματα παγκοσμίως Adobe Illustrator , CorelDraw , Adobe Photoshop. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες στον τομέα της Γραφιστικής.

3. Autocad 2D & 3D

Το πιο διαδεδομένο CAD σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το AUTOCAD. Εξειδικευμένη δεξιότητα για όσους επιθυμούν να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας. Εκμάθηση στις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος.

4. GIS

Με την απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού στο πλέον διαδεδομένο εργαλείο στα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS) εμπλουτίστε το βιογραφικό σας.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στον κλάδο.

Μάθετε για την νέα τιμολογιακή πολιτική επιβράβευσης με εκπτώσεις έως 40%.

Γιατί να μας επιλέξεις;

1.Φροντίζουμε να παρέχουμε κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων.

2.Διεξάγουμε αναγνωρισμένες εξετάσεις κάθε Σάββατο σε δομή των κέντρων μας, που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας.

3.Παρέχουμε Δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού

4.Όλοι οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε μία πλούσια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μέσω 24ωρης πρόσβασης σε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, σχεδιασμένη σύμφωνα με πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

5.Φροντίζουμε να διατηρούμε ολιγομελή τμήματα, για να υπάρχει ευελιξία και προσωπική καθοδήγηση κατάρτισης όποτε χρειάζονται οι μαθητές μας.

6.Είμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετούμε και μέσω 10ωρης τηλεφωνικής υποστήριξης.

Ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά για τις λύσεις εκπαίδευσης στις δικές σας ανάγκες, στα γραφεία μας στην Εληάς 1, Δευ-Παρ 10.00-20.00. Τηλέφωνο: 23310 22004.

Εδώ η εκπαίδευση, δίνει λύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ