Quantcast

http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Ήρθε στη Βέροια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων. Οι δύο ιεράρχες τα είπαν σε κορυφαίο επίπεδο και αντάλλαξαν απόψεις περί εκκλησιαστικών θεμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Σάββατο (19/10) ο κ. Βαρθολομαίος θα συλλειτουργήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στον Ιερό ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, συμπροσευχομένου του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Ένα συλλείτουργο βαρύνουσας σημασίας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η μνημόνευση του Μητροπολίτη Κιέβου θα πραγματοποιηθεί κατά την τέλεσή του.

5 σχόλια:

  1. Για τη διαδοχή στη Μητροπολη Θεσσαλονίκης είπανε. Τη θελει ο δικός μας. Εχουν και αυτοί τα προβλήματά τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται, είναι μεγάλος σε ηλικία ο δικός μας, δεν υπάρχει περιθώριο.

      Διαγραφή
    2. Και οΆνθιμος οταν ανέλαβε μεγάλος ηταν αλλα κίνησε ουρανό και γή και την πηρε. Μπρος στη δόξα τι είναι ... η ηλικία;

      Διαγραφή
  2. Ὁ ἀφωνότερος ἰχθύος θά συλλειτουργοῦσε μέ τόν αἱρετικό, γιά νά μνημονεύσουν ἕνα μή ἐπίσκοπο· μάλιστα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα γεύματα με τον Μεντβέντεφ και τον Πούτιν στην αναγνώριση των σχισματικών ουκρανών επειδή το ζήτησαν οι αμερικάνοι. Άντε βγάλε άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ