Quantcast

http://picasion.com/

4.250€ έδωσε στο Γηροκομείο ο Μητροπολίτης

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση του Γηροκομείου Βέροιας ευχαρίστησε δημόσια τον Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας Παντελεήμων, για τον φάκελο των 4.250 ευρώ, που ήταν προϊόν του Δίσκου της Αγάπης της Κυριακής των Βαίων 2019, που περιήχθη στους Ιερούς Ναούς της πόλης μας. Τον φάκελο με τα χρήματα, τον παρέδωσε προσωπικά ο Σεβασμιώτατος (ο οποίος να σημειωθεί πως είναι Επίτιμος Πρόεδρος στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας»), στην Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Δόξα Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου και την Πρόεδρο της Μ.Φ.Η. Μαρία Κάτσιου. 

Τα Δ.Σ., οι Τρόφιμοι, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Γηροκομείου Βέροιας, με ανακοίνωσή τους, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο, που είναι πάντοτε και με περισσή παρρησία, ηθικός, αλλά και υλικός συμπαραστάτης του Γηροκομείου Βέροιας.

10 σχόλια:

  1. Ας με θυμισει καποιος ρε παιδιά ποιός ειπε (κανε το καλό αλλά να μην γνωριζει το δεξί χερι τι κάνει το αριστερό) δεν μπορω να το θυμηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετακινείται με τα ποδιά σκελετωμενος με χιτωνα (1) σκισμενο και σανδαλι κι ολα αυτα για να να προσταυτευει την ψυχη σου νυχτα μερα αχαριστε. αχαριστε ε αχαριστε.

      Διαγραφή
    2. Πουθενά δεν σάς βρίσκει κανείς εσάς με το αντιχριστιανικό μένος! Όταν δεν ανακοινώνονται οι δωρεές, που είναι πολύ μεγαλύτερες και αναρίθμητες, σκούζετε «πού είναι/τί κάνει η Εκκλησία;» Όταν ανακοινώνονται, θυμάστε το «μή γνώτω η αριστερά σου τί ποιεί η δεξιά σου», για να το διαστρεβλώσετε όμως! Για τον κάθε άνθρωπο να μην παινεύεται το είπε ο Χριστός, όχι για το σύνολο των πιστών. Επομένως, κανένα αμάρτημα δεν περικλείει η ανωτέρω δημοσίευση. Αμάρτημα θα ήταν η κοινολόγηση αν ήταν ατομική η δωρεά. Εν προκειμένω, ισχύει το «ου δύναται πόλις κρυβήναι επάνω όρους κειμένη».

      Διαγραφή
    3. "Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" λένε στα καφενεία οι παππούδες αν έχετε ακουστά.

      Διαγραφή
    4. Αγγελική φωνή από γαϊδάρου στόμα! Θα μας ερμηνεύσετε και το Ευαγγέλιο οι χριστιανοφοβικοί τώρα; Κουνήστε ρε το κεφάλι σας να κάνει γκλούκου-γκλούκου!

      Διαγραφή
  2. Η πρόεδρος και οι τρόφιμοι ,να ξαναβγούν και να ευχαριστήσουν τον λαό που απο το υστέρημα του έβαλε, στον δίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν προσέξατε, η ανακοίνωση - ευχαριστήριο είναι του γηροκομείου,όχι του Δεσπότη. Κάποιοι φαίνεται διάβασαν μόνο τον τίτλο... Και ναι, μπράβο στο λαό, αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει την πρωτοβουλία του εράνου δεν γίνεται τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στηριξη και αλληλοβοήθεια στο συνάνθρωπο να υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς που κράζετε τον δεσπότη Και την εκκλησία, αλήθεια, πόσα έχετε δώσει από το υστέρημά σας για να βοηθήσετε συνανθρώπους σας; ήρεμα ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ