Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτή Παραδοσιακής Παραγωγής Τσίπουρου για 4η χρονιά στην Αγία Βαρβάρα

Την 4η Γιορτή Παραδοσιακής Παραγωγής Τσίπουρου διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού και παρά τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο κόσμος απόλαυσε το τσίπουρο
που προσφέρθηκε, από τα παραδοσιακά καζάνια της Αγίας Βαρβάρας, καθώς και τα εκλεκτά κρέατα που έψηναν τα μέλη του Συλλόγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση χορευτικών από τα δύο παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας και δυο φιλοξενούμενων Συλλόγων, των Κουφαλίων «Η Μακεδονία» και των Σερβιωτών Αλεξάνδρειας και περιχώρων «Ο Αμάραντος». Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου δεν ξέχασαν και τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, που η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε και κινητοποίησε όλη την Ελλάδα και θέλησαν να ενισχύσουν τον αγώνα του με κουμπαρά που στήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κωτσιαντής, ο εφημέριος της ενορίας Αγίας Βαρβάρας αρχιμ. Ευλόγιος και πλήθος κόσμου. Δείτε φωτογραφίες:
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ