Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ετοιμάζεις εξόρμηση το 3ήμερο της 28ης; Στάση στο «Coffee Go» και φύγαμε!

Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ταξίδι. Ξεκίνα λοιπόν την εξόρμησή σου με τον καλύτερο τρόπο, με μυρωδάτο, τονωτικό καφέ και σνακ για το δρόμο. Εύκολα, απλά και στο λεπτό, χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο,
καθώς η παραγγελία και η παραλαβή γίνεται από τη θέση του οδηγού! Οδηγήστε μέχρι Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, όπου θα δείτε αυτό το κουκλίστικο πέτρινο σπιτάκι. Ακολουθήστε τη σήμανση στο οδόστρωμα, κατεβάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό θα έχετε κορυφαίας ποιότητας καφέ, ροφήματα και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών σνακ. 

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ