Quantcast

http://picasion.com/

Ο Χαρούλης έφυγε και άφησε πίσω του... σκουπίδια!

«Τι λάθος κάνω;»
Μπορεί η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη να στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και τους Βεροιώτες να ταξίδεψαν σε ερωτικά μουσικά ακούσματα, ωστόσο η επόμενη ημέρα βρήκε τα «Πλατανάκια» σε πολύ κακή κατάσταση. Αμέτρητα σκουπίδια παντού, φοβερή δυσοσμία και
αδέσποτα σκυλιά να ψάχνουν για τροφή ανάμεσα στις σακούλες που άφησαν οι... Ευρωπαίοι πολίτες. Το θέμα το ανέδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας Γιώργος Γουλτίδης. 

Κουτιά από μπύρες, μπουκάλια από νερά, άδεια πακέτα τσιγάρων, σακούλες, αμέτρητες γόπες και διάφορα άλλα σκουπίδια στα παγκάκια και στο έδαφος σε όλο το χώρο όπου πάτησαν οι... ευαίσθητοι κατά τα άλλα θαυμαστές του Χαρούλη, ήταν το επόμενη πρωί η εικόνα που παρουσίαζαν τα Πλατάνια.

Ποιος φταίει τελικά για αυτή την κατάσταση; Οι διοργανωτές  που δε φρόντισαν να καθαρίσουν το χώρο μετά τη συναυλία; Ο κόσμος που δε... συγκινήθηκε να παραδώσει το χώρο έτσι όπως τον βρήκε; «Τι λάθος κάνω» (ως λαός) που λέει και το ομώνυμο άσμα του Χαρούλη;

Δείτε φωτογραφίες:






9 σχόλια:

  1. Βλέπεις κάνα κάδο στο μέρος? Ή μήπως θα έπρεπε να έρθω με τη σακούλα σκουπιδιών. Απ τη στιγμή που δε φρόντισαν οι διοργανωτές ή όποιος άλλος υπεύθυνος να μεριμνήσει για το θέμα "σκουπίδια Μετά τη συναυλια" τότε πάρτε αυτή την εικόνα να έχετε.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι οι κάδοι απορριμμάτων που είχαν μεριμνήσει οι διοργανωτές και οι πωλητές αφέψηματων δεν ήταν αριθμητικά επαρκής για τον κόσμο που υπολόγιζαν να φιλοξενησουν.Αν κερνάς τσιγάρα σαν καφετζής τους πελάτες σου, τρεις ώρες ,χωρίς να τους δώσεις τασάκια για τις γόπες , ελέγχεται αν είναι πιο βλάκας ο μαγαζατορας η ,ο πελάτης.Σιγουρα δε φταίει η μουσική υπόκρουση του καταστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα ειναι δικαιολογιες. πρωτον, το ιδιο γινεται και σε καθε συναυλια στην πλατεια ωρολογιου, οπου υπαρχουν αφθονοι καδοι. δευτερον,δεν θα παθεις τιποτα αν βαλεις τα σκουπιδια σου σε μια σακουλιτσα και τα παρεις μαζι σου φευγοντας.στοιχηματιζω οτι οι περισσοτεροι δεν θα μπηκαν καν στον κοπο να αναζητησουν καποιον καδο για να μην ξεβολευτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη αν δεν υπαρχει καδος θα το πεταξεις κατω? οπως σκεφετσαι να παρεις το νερο -μπυρα κ.α. ετσι να σκεφτεις το μετα... δλδ τι θα κανω αν δεν εχει καδο ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ... ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ... ΦΛΩΡΟΣ-ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ-ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ... ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τα άλλα μας φταίνε όλα τα υπόλοιπα φεστιβάλ που διοργάνωναν κατά καιρούς νεολαίοι που είχαν την ευθύνη και καθάριζαν των χώρο,όχι όπως έκανε σε αυτή την περίπτωση ο δήμος που ήταν ο διοργανωτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πλατάνια δυστυχώς είναι όλο το χρόνο έτσι και ακόμα χειρότερα τα προηγούμενα χρόνια στα φεστιβάλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ "ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ";;;;;
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!!ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμμία έκπληξη. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Η λετσαρία που πήγε ν' ακούσει τον λέτσο που μας κουβάλησαν δεν τα ξέρει αυτά, μόνο σκουπιδαριό θ' άφηνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ