Quantcast

http://picasion.com/

Τουρίστες πρόβαλαν τη Βέροια στο YouTube

Ένα νεαρό ζευγάρι (εκείνος από την Ολλανδία και η γυναίκα από τη Νάουσα), επισκέφθηκε πριν από λίγους μήνες την πόλη της Βέροιας και ανέβασε το συγκεκριμένο video στο YouTube. Αρχικά, οι δύο νέοι έμειναν σ' ένα σπίτι και καθημερινά έκαναν βόλτες στο κέντρο, γνωρίζοντας από κοντά την καθημερινή ζωή της
πόλης. Εντυπωσιάστηκαν από την σπάνια πολιτισμική μας κληρονομιά, αλλά και καυτηρίασαν προβλήματα της πόλης, όπως για παράδειγμα τα αδέσποτα ζώα. Πήγαν μια βόλτα στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου, περπάτησαν τις οδούς Μητροπόλεως και Βενιζέλου, απόλαυσαν την μαγική θέμα από την Πλατεία της Ελιάς και κατέληξαν στην αγορά, όπου και πραγματοποίησαν τα ψώνια τους. Αργότερα το απόγευμα, επισκέφθηκαν το Φράγμα του Αλιάκμονα, όπου και ξετρελάθηκαν από τις ομορφιές της φύσης. Παρακολουθήστε το video:

5 σχόλια:

  1. Πάλι έγιναν ρεζίλι οι κτηνολάτρες που αμολύουν παντού αδέσποτα....όσο δαγκώνουν εντόπιους δεν λύνεται το ζήτημα. Μόλις δαγκώσουν τον πρώτο τουρίστα θα μας περιλάβουν τα διεθνή Μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουκλάκι ο βρετανός! 😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτοί είναι Βρετανοί, εγώ είμαι ... Πορτορικανή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον, ήρθαν πριν ενάμιση χρόνο και δεύτερον, δεν καυτηρίασαν το πρόβλημα με τα αδέσποτα αλλά το πρόβλημα που το κιόσκι των πληροφοριών στην Ελιά ήταν κλειστό και δεν μπορούσαν να βρουν πληροφορίες για το τι μπορούν να επισκεφθούν, για τις εκκλησίες που ήταν κλειστές και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα και για τα αρχαία που είναι κλεισμένα με κάγκελα και δεν έχουν από έξω μία περιγραφή για το τι βλέπει ο επισκέπτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παιδιά μένουν Βολο, η κοπέλα είναι από Νάουσα και ο νεαρός από Ολλανδία. https://www.youtube.com/user/youwillshutup

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ