Quantcast

http://picasion.com/

Τopless σε παραλία η πιο sexy γυναίκα της Βέροιας - Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Τι και αν βρισκόμαστε μέσα Σεπτεμβρίου κάποιες Βεροιώτισσες δεν χάνουν το κέφι τους για παραλίες και ανεβάζουν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε facebook και instagram από διάφορες παραλίες που επισκέπτονται. Παρά το γεγονός ότι το φθινόπωρο είναι εδώ, για την
συγκεκριμένη Fashion blogger ωστόσο το καλοκαίρι είναι μέσα στο μυαλό. Μιας και έχει αναθεωρήσει πολλά τους τελευταίους μήνες για την ζωή της, αφού δεν της συνέβησαν και λίγα. Μια ζωή που όπως η ίδια λέει είναι μικρή. Η Αθηνά Βαφείδου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα και κάποια στιγμή χαλαρώνει topless.  Μαζί της έχει μια τούρτα και μια σαμπάνια Moet, προφανώς, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της. Τόσο σικ, τόσο ξεχωριστή και διόλου «δεύτερη». Δείτε την:





6 σχόλια:

  1. ιδια σαμπανια με την Τζουλια....την γνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα αυτή πλήρωσε για να την βάλουν εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που ξεφύτρωσε αυτό το μπάζο αυτή μιλάμε είναι για πέταμα πολύ κάκιστο πρότυπο,απορώ πλύση εγκεφάλου μας κάνετε;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς, δεν έχεις κάτι να πλύνουνε.

      Διαγραφή
    2. ....εξυπνουλα!!!!κανεις και αστειακια ε;;;

      Διαγραφή
  4. Τελικά ότι πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν τις γυναίκες μόνο ως σάρκα δεν είναι τυχαίο.....αφού αυτό επιδιώκουν οι ίδιες να επιδεικνύουν για να ξεχωρίσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ