Quantcast

http://picasion.com/

Από το θεατράκι της Αγ. Παρασκευής ξεκίνησε η περιοδεία του ΔΗΠΕΘΕ - Απόψε Φυτειά!

«Το τρελό μικρό πράγμα που ονομάζεται... έρωτας» για 10 δωρεάν παραστάσεις σε όλο το δήμο Βέροιας
Το θεατράκι της Αγίας Παρασκευής στη Βέροια ήταν η πρώτη στάση της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης «Το τρελό μικρό πράγμα που ονομάζεται... έρωτας». Μιας παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σε κείμενα και σκηνοθεσία της Λένας Πετροπούλου, που το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου περιοδεύει σε 10 δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες, Τοπικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους. 
Ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες του ανοιχτού θεάτρου από νωρίς και απόλαυσε την παράσταση, ενώ παράλληλα γέμισε κάποια ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αφού η είσοδος στις παραστάσεις θα είναι δωρεάν, με προαιρετική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της δομής του δήμου. Η περιοδεία συνεχίζεται απόψε στη Φυτειά! Δείτε φωτογραφίες:

Πρόγραμμα της περιοδείας
3/9 Φυτειά: Πλατεία
4/9 Συκιά: Προαύλιο σχολείου
5/9 Ασώματα: Προαύλιο σχολείου
9/9 Βέροια: 8ο Δημοτικό σχολείο
10/9 Κουλούρα: Πλατεία
11/9 Τρίλοφος: Προαύλιο σχολείου
12/9 Αγία Βαρβάρα: Πλατεία εκκλησίας
13/9 Ριζώματα: Θεατράκι σχολείου
14/9 Τριπόταμος: Προαύλιο κοινότητας





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ