Quantcast

http://picasion.com/

Τελικά, ο φόβος φυλάει τα έρμα!

Η επιβλητική παρουσία του Γερανού της Αστυνομίας έφερε αποτελέσματα
Τι και αν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν κατά καιρούς να μεταδώσουν στους πολίτες την κυκλοφοριακή αγωγή και το σεβασμό στους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, τελικά απ ότι φαίνεται οι δραστικές κινήσεις
λειτουργούν εμφανώς καλύτερα. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, από την στιγμή που βγήκε ο γερανός στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, η κατάσταση δείχνει να αλλάζει. Τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα έχουν μειωθεί σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, ενώ «πληγή» παραμένουν τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα με τον οδηγό μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η Τροχαία θα εντείνει τις περιπολίες της εντός πόλης και θα ρίχνει  πρόστιμα στους παραβάτες. Κοινώς, ο φόβος φυλάει τα έρμα.

7 σχόλια:

  1. Με τις κατηλλειμένες θέσεις πάρκινγκ που καβατζώνουν μερικοί έξυπνοι με γλάστρες, καρέκλες κ.τ.λ τι θα γίνει; Θα είναι μονίμως στο απυρόβλητο; Το κακό έχει παραγίνει με τις "ΙΧ" θέσεις στάθμευσης. Κάνουμε μισή ώρα+ να βρούμε να παρκάρουμε και οι ξύπνιοι τις έχουν καβάτζα ανά πάσα στιγμή. Όσο πάμε γινόμαστε όλο και τριτοκοσμικότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβάς τη γλάστρα ή την καρέκλα στην άκρη και παρκάρεις σαν κύριος, κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα. Όσο όμως τα ανεχόμαστε τόσο αποθρασύνονται οι καταληψίες. Στο χέρι του καθενός μας είναι.

      Διαγραφή
    2. Και βρίσκεις μετά το αυτοκίνητο σου χτυπημένο.
      Είμαι παθών.

      Διαγραφή
    3. Τηλέφωνο στο 100 και πληρώνει την γλάστρα 400 € αν δεν συμμορφωθεί ! Δεν έχετε καμιά δουλειά να τραβάτε γλάστρες και καρέκλες και να μαλώνετε με τον κάθε καθυστερημένο !

      Διαγραφή
  2. Εγω βλεπω τα σημεια για τα εππαγγελματικα αυτοκινητα που κουβαλανε προιοντα ειναι παντα κλειστα απο εξυπνακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κοιτάξει ο Δήμος να χαλάσει την γελοία ανάπλαση, και να αυξήσει τις θέσεις σταθμεύσεως οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τους σκουρόχρωμους "φίλους" που παρκάρουν έξω από ΕΛΤΑ μικελ κτλ κ κάτι ακριβά σούπερ καρ δεν είδα να τα σηκώνουν. Απλά μια σειρήνουλα κ αν φιλότιμηθει να το πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ