Quantcast

http://picasion.com/

Αποφασισμένος να βάλει τάξη ο Κούγκας - Βγάζει γερανό και τροχονόμους με μπλοκάκια

Την ειλημμένη του απόφαση να βάλει τάξη στην αναρχία των παρκαρισμένων οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες ο Διονύσης Κούγκας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, που για χρόνια υπηρετούσε ως διοικητής της Τροχαίας, φέρεται
αποφασισμένος να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και να απομακρύνει οριστικά τους ασυνείδητους οδηγούς από την Μητροπόλεως, τη Βενιζέλου και την Ελιάς. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έχει δώσει οδηγίες στους υφιστάμενους του, ώστε τις επόμενες ημέρες ο Γερανός της Αστυνομίας να βρίσκεται «αγκυροβολημένος» σε κεντρικό σημείο της πόλης και κάθε φορά που καλείται από τους πολίτες, να προβαίνει σε άμεσες ενέργειες φόρτωσης του παράνομου παρκαρισμένου Ι.Χ. 

Επίσης δόθηκε ρητή εντολή, προκειμένου να υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία της Τροχαίας σε κεντρική σημεία της Βέροιας, προκειμένου τα μπλοκάκια της Τροχαίας να πάρουν «φωτιά» για όσους δεν σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

6 σχόλια:

  1. Το σχέδιο πόλης φταίει που επέτρεψαν και έχτισαν παντού χωρίς να υπολογίσουν ότι χρειάζονται και χώροι στάθμευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολες τιε δημοδιες υπηρεσιες τις εχουν στο κεντρο νομαρχιες δημο και δε μπορει ο κοσμος να κανει τη δουλεια του ,τοσο χωρο στο β στρατγειο τον αφηνουν ανεκμεταλευτο,η ταξυπ το ιδιο δεν ενδιαφερετε κανεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά και σημαντικά όλα αυτά αλλά όπως και να έχει δευτερεύοντα.Με την εγκληματικότητα και τα γνωστά σε όλη την ημαθία "Μπουμπούκια" θα κάνει τίποτα ο κύριος Κούγκας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε μια πολη οπως η δικη μας ( απο πλευρας δρομων και θεσεων στασεων) δεν ειναι και τραγικο να αφηνει καποιος το αυτοκινητο για 5-6 λεπτα καπου για μια "δουλιτσα" αρκει φυσικα να μη δημιουργεί μεγαλο προβλημα στην κινηση στους δρομους. δε νομιζω οτι υπαρχουν συχνα οδηγοι που "παρατανε" επι της Βενιζελου και της Μητροπολεως τα αυτοκινητα και να δημιουργουν προβλημα στην κυκλοφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον δούμε και στην εφαρμογή του αντικαπνιστικου νόμου.
    Εκεί θα φανεί η ικανότητες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράδο στο νέο Διοικητή. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλης της Βέροιας έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ