Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρύπανση Τάφρου 66: Συγκέντρωση στο Λιποχώρι για τα λύματα

Η σύσταση επιτροπής από όλες τις κοινότητες της Ημαθίας και της Πέλλας που «αγγίζουν» γεωγραφικά την Τάφρο 66, αποφασίστηκε χθες κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Λιποχώρι Πέλλας για την ανάδειξη του προβλήματος της ρύπανσης του ποταμού. Η έντονη δυσοσμία, η ρίψη των
ανεπεξέργαστων λυμάτων και η έλλειψη ψαριών και κάθε λογής ζωή απασχόλησε για άλλη μία φορά τους τοπικούς συμβούλους του Πολυπλάτανου, του Ζερβοχωρίου, του Αγ. Γεωργίου, της Νικομήδειας, του Μακροχωρίου, του Διαβατού, της Κουλούρας και της Νάουσας που αντιμετωπίζουν κάθε χρονιά το ίδιο πρόβλημα την μεταποιητική περίοδο.
Παράλληλα προτάθηκε η συνεργασία των δήμων Σκύδρας, Νάουσας και Βέροιας προκειμένου να γίνουν συντονισμένες ενέργειες όπως το θέμα του καθαρισμού του ποταμού.



1 σχόλιο:

  1. Από λόγια χορτάσαμε έργα δε βλέπουμε μην ψηφίζετε αυτούς τους καραγκιοζηδες που αδιαφορούν και κλείνουν το μάτι στους βιομηχάνους που κάθε καλοκαίρι κάνουν τον Μογλενιτσα βόθρο από τα απόβλητα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ