Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/9 - 29/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το Εξάγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Δία στον Τοξότη, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, θα μας δώσει αισιοδοξία και τύχη σε όλα τα θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν! Στις επαφές, τις συναναστροφές και στις συζητήσεις μας, είμαστε πλέον πιο κατανοητοί, οξυδερκείς, ετοιμόλογοι, αποτελεσματικοί, δεκτικοί, φιλικοί, πειστικοί και γεμάτοι έξυπνες και ωφέλιμες ιδέες! Επιπλέον, η αυξημένη αισιοδοξία μας, μας βοηθά να αναγνωρίζουμε ευκαιρίες και δυνατότητες που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα, τους στόχους, τους σκοπούς και τα σχέδια μας! Διαπροσωπικές σχέσεις βελτιώνονται, μετακινήσεις ευνοούνται και ευχάριστα νέα έρχονται!

♈ Κριός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι επικεντρωμένος σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και εκεί σου δίνονται και οι ευκαιρίες να έχεις επιτυχίες και εξελίξεις. Διευρύνεις τις γνωριμίες σου, κάνεις νέα σχέδια, ταξιδεύεις και ανοίγονται νέες προοπτικές μπροστά σου, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν εξάγωνο με τον Δία. Προσοχή στα λόγια, τα κουτσομπολιά και τα σκάνδαλα με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα που γίνεται την Παρασκευή. Το Σάββατο η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, σου ανοίγει νέες ευκαιρίες για μία νέα σχέση ή συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία ανανεωτική περίοδο και τώρα μπορείς να πεις «ναι» σε κάθε τι νέο που επρόκειτο να ξεκινήσει! Μία ήδη υπάρχουσα σταθερή σχέση, χρειάζεται επειγόντως ανανέωση γιατί το κλίμα είναι βαλτωμένο, το ξέρεις, το αισθάνεσαι...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δες τις προοπτικές που ανοίγονται για μία νέα συνεργασία, η οποία μπορεί πραγματικά να σταθεί ωφέλιμη για την πορεία σου! Πες ναι σε προτάσεις, και προσπάθησε να αποφύγεις την ανάμειξη σου σε πισώπλατα λόγια και κουτσομπολιά. Τα οικονομικά σου δέχονται μεγαλύτερη εύνοια αυτή την περίοδο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να κάνεις ωφέλιμες αλλαγές στην εργασία σου, στην καθημερινότητά σου και στο πρόγραμμά σου. Σου δίνονται ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά και για να απαλλαγείς από άγχη και πιέσεις του παρελθόντος. Μην αφήνεις τις απαισιόδοξες σκέψεις να σε καταβάλουν και θυμήσου ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν και τις πιο θετικές προθέσεις απέναντί σου. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται το Σάββατο είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στις συνήθειές σου, αλλά και να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, ωστόσο θα σου έλεγα να προσέξεις περισσότερο την στάση σου γιατί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καβγαδάκια ή και να νιώσεις ένταση / νευρικότητα, εξαιτίας κάποιων συζητήσεων, ή της δικής σου αρνητικής συμπεριφοράς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή εβδομάδα για να προβείς σε ανανεώσεις στην εργασία σου, να κάνεις κάτι καινούργιο ή να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Προσπάθησε να μην βλέπεις αρνητικά τις καταστάσεις και να μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα. Τα οικονομικά σου είναι σε σχετική στασιμότητα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα που σε βοηθά να αναπτύξεις τον τομέα των σχέσεών σου, ενώ ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι σου λέει: Δίδυμε τώρα κουνήσου, είναι η κατάλληλη εποχή για σένα. Θα μου πεις πώς να κινηθείς ερωτικά αν το πορτοφόλι είναι άδειο. Η αλήθεια είναι ότι στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις και αγχώνεσαι, με τη Νέα Σελήνη όμως που γίνεται στο Ζυγό το Σάββατο, πολλές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και δεν χάνεις το κέφι σου και την δημιουργικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή επιτέλους έχει θετικές εξελίξεις και όμορφα νέα! Τα εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από τον Τοξότη, αποτελούν τον άσσο στο μανίκι σου και σου φέρνουν μία νέα γνωριμία ή μία νέα τυχερή εξέλιξη που σε κάνει να χαμογελάς με ενθουσιασμό για τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά σου, όμως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να προχωρήσεις κάποιες ιδέες σου και να αποδείξεις την αξία σου! Πες ναι σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες που προκύπτουν τώρα. Τα οικονομικά είναι σε δύσκολο στάδιο.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά Καρκίνε μου να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου, το σπίτι σου, το νοικοκυριό σου, την εργασία σου, ενώ όμορφα συμβάντα που συμβαίνουν σε αυτούς τους τομείς σου δίνουν χαρά και ανανεώνουν την καθημερινότητά σου! Ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να βρεις τις ισορροπίες στη σχέση σου και να βελτιώσεις την ποιότητά της, βλέποντας τα συναισθήματα να ενδυναμώνονται. Αν είσαι χωρίς σχέση, απόφυγε αυτό το διάστημα την επιμονή αρνητικών σκέψεων για ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

συνθήκες στα επαγγελματικά σου βελτιώνονται και μάλιστα σου δίνεται και η δυνατότητα να κάνεις και κάποια μορφή ανανέωσης. Στα οικονομικά σου είσαι ζορισμένος, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, φέρνει πιέσεις και προβληματισμούς εξαιτίας οικογενειακών εξόδων.

♌ Λέων

Γενικά

Μία χαρούμενη και κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα! Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Δία δηλώνουν ότι τώρα μπορεί να έχεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Το άγχος της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων δεν λείπει, ενώ καλό είναι να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα τις ιδέες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα άκουσε με... Ντύσου, στολίσου, πες ναι σε προτάσεις που θα δεχθείς και πίστεψε όχι μόνο δεν θα βαρεθείς, αλλά θα διασκεδάσεις και θα ερωτευτείς τις ημέρες που έρχονται. Με τα εξάγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται τυχερή ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε σχέση... Βρε λες να έχουμε καμία πρόταση γάμου;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ζόρια και πιέσεις ενώ κάποιες ασυμφωνίες με τους συνεργάτες σου, σου προκαλούν έντονο στρες. Στο τέλος της εβδομάδας όμως , μπαίνεις σε μία περίοδο εύνοιας σε προτάσεις, συμφωνίες. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα αυτή την περίοδο.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που σου παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες Παρθένε μου για να αυξήσει το εισόδημά σου. Ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ζυγό, να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν τα ανοίγματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας είναι κυρίαρχες αυτό το διάστημα, είτε γιατί σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και έχεις πεσμένη αυτοπεποίθηση, είτε γιατί τα αισθηματικά σου δεν πηγαίνουν ακριβώς στους ρυθμούς που θα θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου αυτό το διάστημα είναι να αφεθείς συναισθηματικά σε ένα άτομο που θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου! Τα δεδομένα ωστόσο δεν σε καλύπτουν, ενώ μπορώ να πω ότι υπεραναλύεις τις καταστάσεις και στο τέλος εκνευρίζεσαι (ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιο σου), γιατί κάποια πράγματα δεν προχωρούν στο ρυθμό που θα θελες. Φρόντισε να αποφύγεις το πείσμα και την επιμονή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις αλλά και καλές προοπτικές που σε βοηθούν να ανακτήσεις το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ανοδική πορεία και οι πηγές εσόδων αρχίζουν τώρα να αυξάνονται.

♎ Ζυγός

Γενικά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ζυγέ μου! Μπαίνεις στην δική σου εποχή, στην περίοδο των γενεθλίων σου και είσαι πραγματικά το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών. Λάμψη, γοητεία, ερωτικός μαγνητισμός, διασκέδαση, απόλαυση και τυχερές ευκαιρίες κάνουν τις ημέρες αυτές μοναδικές, ξεχωριστές και ιδιαίτερα αισιόδοξες. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Δία από τον Τοξότη, γεμίζουν τις ημέρες σου με όμορφες επικοινωνίες, καλέσματα, φλερτ, ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (το Σάββατο) σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου και να κάνεις σπουδαία νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται μα το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνεις και έχεις κατακτήσεις αυτό το διάστημα και αναπτερώνεται η αυτοπεποίθησή σου! Μία νέα ερωτική γνωριμία μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις από την στασιμότητα του περασμένου διαστήματος. Βασική προϋπόθεση είναι να μείνεις προσκολλημένος σε καταστάσεις του παρελθόντος που έφθειραν την ψυχολογία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες δεν αποδίδουν και σου προκαλούν πίεση και βάρος και δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς ακριβώς όπως θα θελες. Δικτυώσου, κάνε νέες επαφές γιατί οι προτάσεις δεν θα λείψουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε γιατί ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σε εξαπατήσει.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την ε βδομάδα φίλε μου Σκορπιέ έχεις την ανάγκη να κλείσεις κύκλους και εκκρεμότητες προκειμένου να καθαρίσεις το μονοπάτι μπροστά σου και να προχωρήσεις σε μία νέα πορεία. Αυτό ακριβώς θα κάνεις, λύνοντας προβλήματα και ανησυχίες του παρελθόντος. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όπου ναι μεν μπορεί να δέχεσαι πισώπλατα χτυπήματα αλλά και ισχυρό ανταγωνισμό, το βέβαιο είναι όμως ότι θα μπορέσεις να σημειώσεις πρόοδο. Οι μέρες που ακολουθούν χαρίζουν στο ζώδιο σου μεγάλη ψυχική ενδυνάμωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου και λειτουργείς κάπως καχύποπτα γιατί αυτή την περίοδο τα δεδομένα δεν σε καλύπτουν, αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι ζήλεια και ένταση. Η διατήρηση μίας σχέσης θέλει θυσίες και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι πολύ έντονα αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις αυτό το διάστημα. Ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες που σε βοηθούν να ξεμπλοκάρεις και να προχωρήσεις παρακάτω στα προσωπικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά, αφού ο Δίας βάζεις το χεράκι του για να σε βοηθήσει αυτές τις μέρες να έχεις ικανοποιητικές προτάσεις και νέες συμφωνίες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου Τοξότη μου είναι ευχάριστες, αισιόδοξες και τυχερές για θέματα που αφορούν την κοινωνική σου δικτύωση αλλά και τον έρωτα. Μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, ξεκινάς νέες δραστηριότητες, έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο και αποκτάς και καλύτερο όνομα στο χώρο που κινείσαι. Γίνεσαι δημοφιλής στον κύκλο σου και όλοι επιδιώκουν να βρίσκονται στην παρέα σου! Οι οικονομικές ανασφάλειες και οι πιέσεις δεν λείπουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κοινωνική σου διάθεση και η εξωστρέφειά σου θα χαρίσουν «χρώμα» στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα φίλε Τοξότη. Νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο προσφέροντάς σου αυτό που θες, την στιγμή που το θες. Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να διασκεδάσεις πολύ μαζί με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είσαι πιεσμένος, αναζητώντας λύσεις. Το κοινωνικό σου περιβάλλον και οι γνωριμίες που διαθέτεις, μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν αυτό τον καιρό. Όσο για τα οικονομικά οι πιέσεις συνεχίζονται.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα τριγυρίζει στο μυαλό σου αγαπητέ μου Αιγόκερε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο και το σχεδιάζεις με μεγάλο ενθουσιασμό και με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορείς και θα καταφέρεις να το κάνεις πράξη. Οι πιέσεις, οι ευθύνες αλλά και το βαρύ πρόγραμμα δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου και αισθάνεσαι ότι για την ώρα δεν μπορείς να απολαύσεις όλα όσα θέλεις (η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο)! Προσοχή στις πλεκτάνες και στα κουτσομπολιά που μπορεί τώρα να γίνουν εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Περιορίζεις σημαντικά τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου αυτή την εβδομάδα έτσι και δημιουργείται ένα «κενό» ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, το οποίο ωστόσο είναι προσωρινό. Αν δεν έχεις ταίρι, τότε αυτή την εβδομάδα θα βλέπεις κάπως αρνητικά το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία περίοδο που νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή, όμως σου δίνονται οι ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα το οποίο είναι και ελπιδοφόρο. Στα οικονομικά σου δεν παρουσιάζονται προβλήματα, σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τις ισορροπίες σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η διάθεσή σου ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα Υδροχόε μου και αρχίζεις επιτέλους να κάνεις σχέδια για τη ζωή σου, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη ελπίδα. Οι θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Δία, τονώνουν την κοινωνική σου ζωή και σε φέρνουν σε επαφή με νέους ανθρώπους. Νομικά έγγραφα, συμφωνίες, επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρώτο πλάνο του ενδιαφέροντος σου. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ευνοείσαι και στην έναρξη νέων δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα με ότι συνδέεται με τη γνώση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο και μπορώ να πω ότι αυτή την εβδομάδα παίζεις πολύ περισσότερο, επιβεβαιώνεσαι και καταφέρνει ένας άνθρωπος να κεντρίσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, μέσω της επικοινωνίας που θα έχεις μαζί του! Αν είσαι σε σχέση ευνοούνται τώρα τα νέα σχέδια για την πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πιέσεις ή αισθάνεσαι πως όσο και να προσπαθήσεις, πάντα καταλήγεις να μένεις στάσιμος στο ίδιο σημείο. Θυμήσου όμως ότι προς το τέλος της εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, δημιουργούνται νέες προοπτικές που πραγματικά σε αναπτερώνουν.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Νέα επαγγελματικά και οικονομικά ανοίγματα προσφέρει η εβδομάδα μπροστά σου Ιχθύ μου. Διανύεις ένα διάστημα που θα δικαιωθούν κάποιες προσπάθειές σου ενώ θα ηρεμήσεις ψυχολογικά γιατί οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις, ότι κάποια πράγματα που μπλοκαρίστηκαν στο παρελθόν, ήταν γιατί θα ερχόταν κάτι πολύ καλύτερο στο ζωή σου! Τα πάθος και η κατακτητική διάθεση δεν λείπουν...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η νέα εβδομάδα δίνει στο πέρασμά της απαντήσεις σε θέματα ερωτικά, έτσι λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος και κατανοείς καλύτερα το βάθος και την ουσία των συναισθημάτων των δικών σου και του ατόμου που σε ενδιαφέρει! θα χρειαστεί ωστόσο να κάνεις υπομονή σε κάποια σχέδια που κάνεις για το μέλλον μίας σχέσης, γιατί τα πράγματα θα προχωρήσουν λίγο πιο αργά από ότι περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις ημέρες που ακολουθούν έχεις επαγγελματικές διακρίσεις αλλά και οικονομικές κατακτήσεις. Οι πρακτικοί τομείς της ζωής σου οδεύουν ακριβώς όπως θα θελες και φλερτάρεις με την επιτυχία. Νέες αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σου θα σταθούν ωφέλιμες για την πορεία σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ