Quantcast

http://picasion.com/

Στα 2,75 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία της Βέροιας

Στα 2,75 εκατομμύρια ευρώ αποτιμάται η αξία της «Βασίλισσας του Βορρά» βάσει του έγκριτου transfermarkt. Η διοίκηση της Βέροιας εκτόξευσε το μπάτζετ κοντά στα 3.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι πρωταρχικός στόχος για τον σύλλογο της Ημαθίας είναι ο πρωταθλητισμός και η 1η θέση
στην κατηγορία. Αν και τα λεφτά δεν «παίζουν μπάλα», φανερώνουν ωστόσο τους στόχους κάθε ομάδας. Στο νέο πρωτάθλημα της Football League, μεγαλύτερη «αξία» έχουν τα Τρίκαλα και ακολουθούν Βέροια, Καλαμάτα και Ολυμπιακός Βόλου. Στην «ουρά» συναντάμε τον Θεσπρωτό, με μόλις 275.000 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά:

ΑΟ Τρίκαλα 2,85 εκάτ. €
Βέροια 2,75 εκάτ. €
Καλαμάτα 2,70 εκάτ. €*
Ολυμπιακός Βόλου 2,58 εκάτ. €
Ιωνικός 2,00 εκάτ. €
Αιγάλεω 1,90 εκάτ. €
ΠΟ Τρίγλιας 1,73 εκάτ. €
ΟΦΙ 1,60 εκάτ. €
Καβάλα 1,58 εκάτ. €
Ασπρόπυργος 1,55 εκάτ. €
Ιάλυσος 1,00 εκάτ. €
Διαγόρας Ρόδου 900 χιλ. €
Νίκη Βόλου 825 χιλ. €
Θεσπρωτός 275 χιλ. €

3 σχόλια:

  1. Δεν αφήνουμε καλύτερα τη «χρηματιστηριακή» αξία της Βέροιας και να παίξουμε μπάλα; Όσες χρονιές λέγαμε ότι πάμε για πρωταθλητισμό, ξέρουμε πολύ καλά που καταλήγαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευκρίνηση: Δεν είναι ''Βέροια'' αυτό το πράγμα. Είναι πρώην ''Βέροια'', το τονίζουν και οι ίδιοι. Καμμία σχέση, και θα το δείτε από την πτωχή προσέλευση θεατών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΞΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ...ΧΟΡΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ