Σπουδαίο τένις από τους νεαρούς αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Κατέκτησαν υψηλές θέσεις
Συνέχεια των επιτυχιών έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας στο Ε3 τουρνουά. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκαν οι Μαϊόβη Μάρθα και η Μανωλοπούλου Ανθή η οποία και κατέκτησε την 1η θέση. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Δέλλιος Βασίλης, Ασίκης Γιώργος και Νέγκας Χαράλαμπος. Και οι τρεις έφτασαν στους 8 καλύτερους με τον Νέγκα να παίρνει την 3η θέση τελικά.

Στην κατηγορία Κ16 αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Τουτουντζίδου Ευτυχία και Ιωάννα με την τελευταία να αρχίζει να αποδίδει και στους αγώνες σύμφωνα με τις πραγματικές της ικανότητες.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά καθώς και τον προπονητή Κουκουλομάτη Σταύρο.

Επίσης οι εγγραφές για τα τμήματα Μίνι Τένις, αρχαρίων και ενηλίκων συνεχίζονται κανονικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του προπονητή μας 6978154532.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ