Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση Δημάρχου με τη νέα Διοικήτρια της Σχολής Αστυνομίας

Τη νέα Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος, Σοφία Γαϊτανίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών
επισκέψεων της νέας Διοικήτριας της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στους αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων της. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τη νέα Διοικήτρια με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων της καθηκόντων και της ευχήθηκε ευδόκιμη υπηρεσία ενώ και οι δυο εξέφρασαν τη βούληση να συνεχιστεί η καλή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Βέροιας και της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος σε ζητήματα και δράσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ