Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σεισμός ταρακούνησε τη Βέροια

Πριν από λίγα λεπτά σεισμός ταρακούνησε τη Βέροια και ολόκληρη την Ημαθία. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του σεισμολογικού εργαστηρίου του πανεπιστημίου Αθηνών το επίκεντρο του  σεισμού είναι 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Έδεσσας και 32 χιλιόμετρα
βόρεια της Βέροιας. Οι πρώτες μετρήσεις δίνουν ένταση 3.8 της κλίμακας Ρίχτερ και εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε λίγα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου.

6 σχόλια:

  1. μας ταρακουνησε ο Χαρουλης βρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα αυτά να χουμε...Δε μας φτανανε τα προβληματα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστουμε για την ενημερωση δεν αναφερθηκε κανεις αλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνομιλία προσκυνητών με τον όσιο Γέροντα Παΐσιο:
    -Γέροντα, στην Πάτρα πριν από 2 μήνες έκανε σεισμό!Δυνατό σεισμό, ράγισαν και οι Εκκλησίες!
    – Σας κούνησε γερά δηλαδή! Σας ξύπνησε όμως;
    – Μας ξύπνησε, μας ξύπνησε Γέροντα!
    – Όμως πάλι θα κοιμηθείτε...
    – Ναί, ναί, Γέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουν ξύπνιος εκείνη την ώρα!!! Τρεις φορές μας κούνησε (κοσκίνισμα δεξιά αριστερά)για τρία τέσσερα δευτερόλεπτα !!! Το εστιακό βάθος ήταν 5,3 χιλιόμετρα σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, γι' αυτό και έγινε τόσο αισθητός. Ξανάγινε όμως σεισμός και στις 5:25 το πρωί, (αυτός με ξύπνησε)αλλά ήταν μικρός και μάλλον "κούνησε" μία φορά. Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν σοβαρές υλικές ζημίες στην Έδεσσα ή στη Σκύδρα ή στα Γιαννιτσά. Και να μην ξαναγίνει ξανά, ούτε ίδιος, ούτε μεγαλύτερος εννοείται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ