Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και πολύ «προχώ» η αφίσα κατηχητικού σε Ενορία της Βέροιας!

Σε μια πολύ μοντέρνα κίνηση προχώρησε το Κατηχητικό της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης - Οσίου Νικοδήμου στις εργατικές κατοικίες της Βέροιας. Θέλοντας έρθει κοντά στα νέα παιδιά και να φέρει τη νεολαία στους κόλπους της Εκκλησίας, επιχείρησε να μιλήσει στη γλώσσα της, που
δεν είναι άλλη από τη γλώσσα του διαδικτύου και των social media. Έτσι, η αφίσα που τύπωσε για την έναρξη των τμημάτων του Κατηχητικού, τις «Νεανικές Συντροφιές» όπως ονομάζονται, χρησιμοποίησε κάτι πολύ γνώριμο για τους νέους, το facebook.
Με το όνομα faithbook (βιβλίο πίστης) αντί για facebook και το σχετικό μπλε φόντο, καλεί τους νέους να απαντήσουν «επιβεβαίωση» στο αίτημα φιλίας από τον Ιησού και να γίνουν μέλος της παρέας «Νεανικές Συντροφιές» που δημιουργείται από την Ενορία. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία μάλιστα θα έχει γιορτινό κλίμα, καθώς θα γίνει με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων πολιτιστικού Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ