Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο προπονητής των ειδικών αποστολών

Όχι μόνο η ενδεκάδα, αλλά και ο προπονητής που κερδίζει δεν αλλάζει. Ακόμα κι όταν ο κόουτς ξεκινάει ως υπηρεσιακός και συν τω χρόνω κερδίζει την απαραίτητο ψήφο εμπιστοσύνης και καθιερώνεται ως μόνιμος. Ό,τι ακριβώς δηλαδή πάει να γίνει με τον Τόλη Τερζή στον Άρη. Ο 48χρονος τεχνικός από τη Βέροια ανέλαβε να βγάλει το...φίδι από την τρύπα σε ένα πολύ δύσκολο τάιμινγκ, με τα…απόνερα της παραίτησης του Σάββα Παντελίδη να «χτυπούν» τους «κίτρινους» και δύο ματς – ντέρμπι να έρχονται στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).

Ο υπηρεσιακός Τερζής δεν…μάσησε

Αφού πρώτα…μάδησε για τα καλά το «τριφύλλι», εν συνεχεία στάθηκε όρθιος στην Τούμπα και κερδίζει – κατά τα φαινόμενα - με το «σπαθί» του την καθιέρωσή του στον πάγκο του Άρη. Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νίκο Κωστένογλου στην μετά – Καρντόσο εποχή στην ΑΕΚ.Κι αν ο Τερζής δεν έχει να επιδείξει πολύχρονη καριέρα ως παίκτης και προπονητής στον Άρη, όπως συμβαίνει με τον κόουτς «Κωστέ» στην Ένωση, το σίγουρο είναι πως γνωρίζεται πολύ καλά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Η προϋπηρεσία ως υπηρεσιακός

Μεταξύ των δύο ανδρών έχει αναπτυχθεί αυτό που λέμε σχέση εμπιστοσύνης. Και για όσους το αγνοούν, ή τυχόν δεν το θυμούνται, να σημειώσουμε πως ο Τόλης Τερζής έχει περάσει ως υπηρεσιακός κόουτς άλλες τρεις φορές από ομάδες του Καρυπίδη και συγκεκριμένα την Βέροια και τον Άρη. Η πρώτη φορά που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 κι αμέσως μετά το τέλος του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά».

Ο Τερζής ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Βέροιας σε 5 ματς (1 νίκη, 4 ήττες) και παρέδωσε την σκυτάλη στον Θωμά Γράφα. Η δεύτερη φορά καταγράφηκε τον Γενάρη του 2018, μετά το «game over» του Απόστολου Χαραλαμπίδη στη Βέροια. Ο Τερζής κοουτσάρισε ως υπηρεσιακός την ομάδα της Ημαθίας σε 4 παιχνίδια (1 νίκη, 3 ισοπαλίες). Η πρώτη θητεία του ως υπηρεσιακός κόουτς στον Άρη κράτησε μόλις για ένα παιχνίδι.

Τον Νοέμβριο του 2018 κλήθηκε να βγει μπροστά έπειτα από την λύση της συνεργασίας των «κιτρίνων» με τον Πάκο Ερέρα. Κι αφού οδήγησε τον Άρη στη νίκη (2-1) επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, τον διαδέχτηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ