Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανελλήνια πρωτιά για υπηρεσία του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Σε ρυθμούς – εξπρές λειτουργούν οι υπηρεσίες του Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικού Εμπορικού Μητρώου) στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κατόπιν αιτήματος του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, σχετικά με την Υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ημαθίας προκύπτουν τα εξής στοιχεία:

1. Ο μέσος χρόνος καταχώρισης πράξεων (πλην ΑΕ) είναι 0 ημέρες (μέσος όρος όλων των ΥΓΕΜΗ 4 ημέρες)
2. Ο μέσος χρόνος ελέγχου νομιμότητας της ΠΕ είναι 0 ημέρες ( μέσος χρόνος όλων των ΠΕ 9 ημέρες)
3. Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες από παρελθόντα έτη
4. Υπάρχουν ελάχιστες τρέχουσες εκκρεμότητες

Καταλήγοντας, η επιστολή του Τμήματος Εταιρικού Δικαίου & ΓΕΜΗ του υπουργείου αναφέρει: «από τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει σαφώς πως η Υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ημαθίας αποτελεί την πιο γρήγορη και αποτελεσματική Υπηρεσία όλης της χώρας».

Πρόκειται σαφώς για μια κορυφαία αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται τόσο από τα στελέχη όσο και από τον υπεύθυνο ΓΕΜΗ μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Γιάννη Γαλίκα.

2 σχόλια:

  1. Το επιμελητήριο πιεριας,Χαλκιδικής μην αναφέρω Κυκλάδων έχει πολλαπλάσιες επιχειρήσεις (ΥΓΙΕΙς)να εξυπηρετήσει. Στη Βέροια οσο αφορά την αγορά και τις επιχειρήσεις καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε γιατί βρωμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επιμελητήριο μας λειτουργεί υποδειγματικά την Υπηρεσία Γεμη. Έχει περίπου 8.000 επιχειρήσεις να εξυπηρετήσει και εξυπηρετεί αυθημερόν σε κάθε περίπτωση. Μην τα μειώνουμε όλα! είμαι σούπερ ευχαριστημένος! καλη σας συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ