Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Παναγιώταρου, ο Λιάγκας, οι πλαστικές και τα 10.000€

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε και εμείς παρατηρήσαμε τους μορφασμούς της ομάδας του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η νύφη της Βέροιας είπε χαρακτηριστικά: «Ήξερα από μικρή ότι όταν μεγαλώσω ήθελα να κάνω αυξητική στο
στήθος αλλά από εκεί και πέρα οι πλαστικές είναι τώρα μόδα. Κάποια πράγματα μπορεί να μην τα φανταζόμασταν και να τα κάναμε γιατί απλά βγήκαν στην μόδα. Δεν έχω κάποιο σχέδιο, κάποιο πλάνο πάνω σε αυτό. Μου αρέσει ο εαυτός μου. Έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα πάνω σε αυτό που ήθελα εξαρχής»! Και δεν πρόλαβε να τελειώσει τη δήλωσή της η Αλεξάνδρα και είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Φαντάσου να είχε σχέδιο και πλάνο δηλαδή… τι θα έκανε», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως θεωρεί πως η ξανθιά καλλονή με τις διαφημίσεις που κάνει στο Instagram μπορεί να βγάζει ακόμα και 10.000 ευρώ το μήνα!

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ