Quantcast

http://picasion.com/

Πάει Νάουσα και Αλεξάνδρεια ο Γερανός

Μετά την θραύση που έκανε στη Βέροια και που είχε ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των οδηγών να συνετιστούν με τα πάρκινγκ τους, ο Γερανός της Αστυνομίας αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα
των περιοχών αυτών, ζήτησαν από την διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας, το μέτρο να έχει ισχύ και τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ημαθίας. Κάτι που έγινε άμεσα δεκτό από τον Αστυνομικό Διευθυντή Διονύση Κούγκα, ο οποίος έδωσε εντολή στο προσωπικό του Γερανού να μεταβούν σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

3 σχόλια:

  1. Λυσαμε το προβλημα στην βεροια τωρα θα παμε και Αλεξανδρεια και Ναουσα.Ολα για την δημοσιοτητα.το προβλημα στην βεροια ειναι τεραστιο,παρασκευη απογευμα ηταν παρκαρισμενα αυτοκινητα σε θεσεις τροφοδοσιας αναπηρων ασθενοφορων και οπου υπηρχε κενο.ας σοβαρευτουμε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο κεντρο της πολης υπαρχει προβλημα με τις θεσεις σταθμευσεις. τωρα αμα η αντιμετώπιση ( λυση μαλλον δεν υπαρχει) ειναι ο... γερανος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελληνες είμαστε, ας συντονιστουμε με (viber group fb) ωστε οταν ειναι στη ταδε πολη (ο γερανος) να παρκαρουρε οπουδήποτε στην άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ