Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη-πρόκριση της Βέροιας κόντρα στον Διαγόρα

Μεγάλη νίκη που την οδηγεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε η «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία επικράτησε σχετικά άνετα επί του Διαγόρα με 2-0. Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσε ο Αλμπέρτο Σιμόνι στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας. Ουσιαστικά, ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, που προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Η ομάδα της Ρόδου απείλησε πρώτη, ωστόσο, ο Μπαρμπαρούσης δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Στην συνέχεια η Βέροια είχε μια ελαφρά υπεροχή απειλώντας με τους Κανούλα και Σιμόνι, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Διαγόρα ήταν στην σωστή θέση, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.
Η γκολάρα του Σιμόνι
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 49ο λεπτό με τον Αλμπέρτο Σιμόνι. Στο 57ο λεπτό ο Διαγόρας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου μετά από σουτ του Μπουρλάκη, όμως δύο λεπτά αργότερα (59ο λεπτό) ο Σιμόνι με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 για την Βέροια.
Λίγα λεπτά πριν ξενικήσει ο αγώνας των δύο ομάδων
Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε παρότι στο 88ο λεπτό ο Μπαρμπαρούσης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Βέροια.
Η ενδεκάδα της «Βασίλισσας του Βορρά»
Τα γκολ
49ο λεπτό: Ο Πολύζος βρήκε ωραία τον Σιμόνι στην καρδιά της άμυνας του Διαγόρα και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Τσέλιου γράφοντας το 1-0 για την Βέροια.
59ο λεπτό. Ο Μεληκιώτης κλέβει την μπάλα στα δεξιά, δίνει στον Βεργώνη και αυτός βρίσκει ωραία τον Σιμόνι, ο οποίος με πανέμορφο δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τσέλιου κάνοντας το 2-0.
1 - 0 για την VERIA NFC - 2019 με γκολ του Αλμπέρτο Σιμόνι
Οι συνθέσεις:

ΠΑΕ Βέροια:
Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79ο Ζούρκος Ν.), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73ο Χαντζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (15ο λ.τρ. Σιμόνι).

ΠΑΕ Διαγόρας: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (61ο Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσι (69ο Αμπατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελερης, Ναβαλόν (46ο Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ