Quantcast

http://picasion.com/

Το NagaCommerce έχει γενέθλια και το γιορτάζει με έκπτωση 10% για όλους τους επαγγελματίες

Το 2016, ξεκίνησε η μελέτη για τη δημιουργία ενός συστήματος διαχείρισης E-SHOP, 2 χρόνια μετά ολοκληρώθηκε το έργο και ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι. Σαν σήμερα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, έγινε η εφαρμογή στο πρώτο eshop που δοκιμάστηκε το NAGACOMMERCE. Σήμερα
μετά από ένα χρόνο, το NAGACOMMERCE, έχει ήδη εφαρμοστεί σε 4 eshop αλλά και σε άλλα 6 που αναμένεται να δημοσιευτούν μέσα στο 2019!

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

Όλη η ιδέα πίσω από το NAGACOMMERCE, βασίζεται στην αύξηση πωλήσεων των πελατών μας. Γι’ αυτό το λόγο, έπρεπε να παρέχουμε κάθε πιθανό εργαλείο που θα βοηθούσε στην επίτευξη αυτού του στόχου, άνευ όρων, άνευ κόστους, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να αναπτυχθεί.

Παρέχει από “μαμά”, τα απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσει να πουλήσετε περισσότερο. Όχι με τη μορφή Plugin, αλλά, ενοποιημένα με την πλατφόρμα, σαν ΕΝΑ!

Εργαλεία όπως: Email Marketing, MarketPlaces, Ιστοσελίδες Σύγκρισης Tιμών, Εκπτώσεις, Κουπόνια, Πιστοποιητικά Δώρου, Sitemap, Google Ads, Multi Channel Manager κ.α παρέχονται από την πλατφόρμα εντελώς δωρεάν.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Στον πρώτο χρόνο του, το NAGACOMMERCE μπήκε δυνατά στο χώρο του eCommerce στην Ελλάδα. Υποστηρίζοντας μεγάλα eshop με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων και άλλες τόσες παραλλαγές αυτών.

Με μέσο χρόνο έναρξης καταστήματος στο NAGACOMMERCE τον 1 με 2 μήνες, καταστήματα με 3-4k κωδικούς προϊόντων, όχι απλά ξεκίνησαν να πουλάνε αλλά κατέκτησαν και ένα σχετικά μεγάλο μερίδιο αγοράς από τις διαδικτυακές πωλήσεις στον τομέα τους! Το Papillonkids.gr, με παραπάνω από 3.000 κωδικούς προϊόντων και 16.000 παραλλαγές αυτών, λειτουργούσε επί 3 χρόνια σε WordPress, μέχρι που έγινε η μεταφορά στο νέο του σπίτι, το NagaCommerce. Έκτοτε, έχει συναντήσει αύξηση τζίρου πωλήσεων εώς και 150% στον πρώτο χρόνο λειτουργίας με τη νέα πλατφόρμα, όπως και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις οργανικά σε ερωτήματα στην Google, όπως: "Παιδικά ρούχα", "Παιδικά ρούχα αγόρι", "Παιδικά ρουχα κορίτσι", μέσα σε 6 μήνες από τη μεταφορά του στο NAGACOMMERCE.

Μέσα σε μόλις ένα μήνα, δημοσιεύτηκε το eshop του Spoteam.gr, με πάνω από 2.000 κωδικούς προϊόντων και τα ποσοστά πωλήσεων ανά μήνα συναντάνε μόνο άνοδο, πιο συγκεκριμένα 20-26% αύξηση κάθε μήνα σε σχέση με τον προηγούμενο! Σε πρόσφατo έλεγχο που κάναμε για την κατάταξη της σελίδας στη Google, σε ένα τυχαίο προϊόν "Nike Tessen" (πολύ γενικός όρος), συναντήσαμε το spoteam.gr στη δεύτερη σελίδα της Google, στα Ελληνικά οργανικά αποτελέσματα, χωρίς να έχει γίνει ποτέ πληρωμένη διαφήμιση(!!) στη Google!

ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΠΟΔΟΣΗ
99.99% UPTIME, ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Αξιοποιώντας τη δύναμη του τεράστιου DataCenter της Hetzner, η Display Ideas σας παρέχει πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας, ατελείωτο bandwidth (1.57ΤBIT/s) και αξεπέραστη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας (0,5-0,8 δευτ. σύμφωνα με την Alexa). Συνδυάζοντας το 99,99% uptime και την DDOS Ασφάλεια, μπορείτε να επικεντρωθείτε στις πωλήσεις και όχι στην παρακολούθηση της κατάστασης του eshop σας

Επενδύουμε στο Πιστοποιητικό Ασφαλείας του eshop σας, επιλέγοντας την Thawte ως κύρια πάροχο για τα καταστήματα του NAGACOMMERCE. Σεβόμαστε τα προσωπικα στοιχεία των δικών σας πελατών και φροντίζουμε να είναι πάντα ασφαλή κατά την εισαγωγή τους στο κατάστημα σας! Διαχειριζόμαστε εμείς τα συστήματα μας, φροντίζουμε για την αναβάθμιση τους, την ασφάλεια τους και για την επεκτασημότητα τους!

MULTI-CHANNEL ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Προσεγγίστε πελάτες όχι μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, αλλά και από όλα τα κανάλια που υπάρχουν διαθέσιμα! Είτε είναι το Skroutz και το BestPrice, Facebook & Instagram, το eBay και το Amazon, το Google Shopping και το Google Ads.

Δημοσιεύστε τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ! Υποστηρίζουμε κάθε πλατφόρμα πώλησης και προώθησης προϊόντων, αρκεί να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στη χώρα μας. Προσαρμόστε τις διαφημίσεις αυτόματα, κερδίστε χρήματα και χρόνο για να ασχοληθείτε με αυτό που έχει περισσότερη σημασία, την Πώληση.

Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δυναμικά Templates, κορυφαία εργαλεία προώθησης και διαφήμισης, βέλτιστη εφαρμογή SEO και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του NagaCommerce που είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν να πουλήσετε..περισσότερο! Το NagaCommerce και η Display Ideas σας λύνουν τα χέρια και σας βοηθάνε να αποκτήσετε νέους πελάτες από όλο τον κόσμο

Πάνω από 12 χρόνια, χτίζουμε όχι μόνο ιστοσελίδες αλλά σχέσεις με τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται μέχρι και σήμερα. Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης με διαρκή επικοινωνία, δημιουργικότητα και εξέλιξη.

Για να γιορτάσουμε τον πρώτο χρόνο του NAGACOMMERCE, κάνουμε έκπτωση 10% για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να μπουν στο χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων, με τα κατάλληλα εργαλεία και με σωστή καθοδήγηση από εμάς!



DiSPLAYiDEAS

Διαφημιστική Εταιρεία

Πιερίων 120, Βέροια
Τηλ.: 2331 400 320
info@displayideas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ