Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μελέτη μείωσης του ΕΝΦΙΑ κατέθεσε στον Απ. Βεσυρόπουλο το Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών

Παραδόθηκε στον Υφυπουργό από τον επικεφαλής του Δικτύου κ. Γιανκάκη
Μια άκρως ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή πρόταση κατέθεσαν τα μέλη του Δικτύου Λογιστών Ασφαλιστών στον Απόστολο Βεσυρόπουλο, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που

πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών στο περίπτερο του Δικτύου στην 84η ΔΕΘ. Ο επικεφαλής του Δικτύου κ. Γιανκάκης, παρέδωσε μια κοστολογημένη και εμπεριστατωμένη μελέτη – πρόταση για τη μείωση του ΕΝ.Φ.Ι.Α., μέσω ασφαλιστηρίων συμβολαίων περιουσίας. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, την οποία εκπόνησε εξειδικευμένη ομάδα του Δικτύου Λογιστών Ασφαλιστών, με την εφαρμογή της μπορεί να προκύψει σημαντικό όφελος τόσο για τους φορολογούμενους όσο και για τα κρατικά ταμεία.

Ο Υφυπουργός αφού ευχαρίστησε τα μέλη για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους, τη χαρακτήρισε πρωτοποριακή και τόνισε ότι θα την λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του.

Το Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών είναι μία αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία αποτελείται από φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασκούν το επάγγελμα του λογιστή – φοροτεχνικού και του ασφαλιστικού πράκτορα. Το Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών έχει πρώτιστα κοινωφελή χαρακτήρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη μελέτη από [ΕΔΩ]

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον Υφυπουργό:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ