Quantcast

http://picasion.com/

Μάγκες, επιστρέψαμε!

Γεια και χαρά σ' όλα τα αρρωστάκια της στρογγυλής θεάς. Σήμερα θα μιλήσουμε για το χθεσινό ματς της Βέροιας κόντρα στον Λεβαδειακό και την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση. Πριν μπω στο Δημοτικό Στάδιο είδα μια εικόνα που με συγκίνησε και που με γύρισε δεκαετίες πίσω. Επιτέλους
εξωτερικά του γηπέδου αντίκρισα εκατοντάδες αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου, Μπορεί ακόμα να μην έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε, αλλά θεωρώ πως σιγά-σιγά ο κόσμος της «Βασίλισσας του Βορρά» θα επιστρέψει. Πάμε τώρα στο ματς.
Μεγάλη εμφάνιση και ιστορική πρόκριση. Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια η Βέροια έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μάγκες επιστρέψαμε! Αποκλείσαμε μια ιστορική ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Όχι μόνο περάσαμε στην επόμενη φάση που μπορεί να αντιμετωπίσουμε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, αλλά παίξαμε μπαλάρα. Τα πάντα όλα! 

Τρεξίματα, σωστή αμυντική λειτουργία, σωστές πάσες, αλληλοκαλύψεις και δημιουργία φάσεων. Τι άλλο να θέλει ένας προπονητής; Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην τα έδωσαν όλα και ξεμείνουν από δυνάμεις για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Διαγόρα. Θέλω το μισό μηδέν! Θέλω τους τρεις βαθμούς. Θέλω την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Αυτός ο Σάκης Θεοδοσιάδης μου έχει βάλει τα γυαλιά. Σοβαρός προπονητής, ξέρει να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές τους. Ήρεμος εκεί που πρέπει και δυναμικός κατά την διάρκεια του ματς. Μου θυμίζει τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς

Το ξαναλέω για μια ακόμα φορά για κάτι άμπαλους και πουθενάδες που δεν ξέρουν αν η μπάλα μέσα έχει αέρα ή πανί. Αυτός ο Σιμόνι κοστίζει χρυσάφι. Είναι παικταράς και σε λίγο καιρό οι μεγάλες ομάδες θα ενδιαφερθούν για αυτόν! Μεγάλος στράικερ και ξέρει 100 κιλά μπάλα. Ζωγραφίζει και βάζει την μπάλα στο μπακλαβωτό. Είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιον επιθετικό στην ομάδα μας.

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΒΥΣΙΝΙ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΡΕ ΑΛΕΦΑ.
    ΕΣΤΩ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η συμφωνία με τον τσετσένο...

      Διαγραφή
    2. Έρχεται και η σειρά σας σκουλήκια....είτε στη Β είτε στο κύπελλο θα συναντηθούμε

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ