Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To Κέντρο Μέριμνας στο «Κόκκινο Ποτάμι» - Συνάντηση με τον Μανούσο Μανουσάκη

Σε διάφορες παραδοσιακές συνοικίες της Βέροιας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ελληνικής σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» ένα πλούσιο επιτελείο ηθοποιών μαζί με τον κορυφαίο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται
καθημερινά σε παραδοσιακές περιοχές, όπως Μπαρμπούτα, Κυριώτισσα και Εβραϊκή συναγωγή. Τα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας, μαζί με τις συνοδούς και τις δασκάλες τους, βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς και είχαν την χαρά να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον ίδιο τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, όπου τους υποδέχτηκε μαζί με τους βοηθούς του στην γειτονιά της Μπαρμπούτας. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά από κοντά πως γυρίζεται μια σειρά. Ειδικότερα, πόσος χρόνος και κόπος χρειάζεται και κυρίως πόσο δύσκολη και σημαντική δουλειά είναι αυτή των ηθοποιών αλλά και των κομπάρσων. Σε μια γειτονιά μπλέχτηκαν το παραδοσιακό, το σύγχρονο και το διαφορετικό και όλα μαζί εναρμονίστηκαν απόλυτα.

 Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ