Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καρδιά των Ποντίων χτυπάει ακόμα - Δείτε σπάνιες εικόνες από το μακρινό παρελθόν

Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν 3,5 δεκαετίες από την ίδρυση τους. Τι και αν από τα χαμηλά (ερασιτεχνικά πρωταθλήματα) φτάσανε στα ψηλά (συμμετοχή στη Β' Εθνική) και από εκεί ήρθε η κατρακύλα έως την Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας, οι Πόντιοι Βέροιας δείχνουν πως έχουν σφυγμό και ένα μέταλλο που σπάνια το βρίσκεις σ' έναν αθλητικό σύλλογο. Όχι μόνο γιατί κατάφεραν την προηγούμενη σεζόν να ανέβουν και πάλι στην Α1, αλλά κυρίως γιατί διαθέτουν παλαίμαχους που έχουν ένα απέραντο συναισθηματικό δέσιμο μ' αυτήν την ομάδα. Ίσως γιατί εκεί πέρασαν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής τους. Με τη φανέλα της Α.Ε.Π. Βέροιας έχουν αγωνιστεί ποδοσφαιριστές με σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, όπως οι: Παντελής Καφές, Ηλίας Ατματζίδης, Ανδρέας Νινιάδης, Νίκος Νταμπίζας, Παναγιώτης Καλφούτζος, Κωνσταντίνος Τάνης, Κωνταντίνος Πίκος, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και άλλοι.

Θα γίνει σύσταση Ποδοσφαιρικής Ομάδας Παλαιμάχων


Όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο μαγαζί «CAMARES » στο κέντρο της Βέροιας, θα γίνει μια μεγάλη σύναξη με όσους φόρεσαν αυτήν την ιστορική φανέλα. Αν είστε φίλοι ή παλιοί και τωρινοί παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ποντίων μπορείτε να συμμετέχετε στη νέα προσπάθεια. Θα γίνει σύσταση ποδοσφαιρικής ομάδας παλαιμάχων!

Δείτε ορισμένες σπάνιες φωτογραφίες της ΑΕΠ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ