Quantcast

http://picasion.com/

O κανονικός Ταξίαρχος Θεοχάρης υπάρχει στην Κοζάνη

Πιο προφητική από ποτέ αποδεικνύεται η ιστορία της γνωστής τηλεοπτικής σειράς του Νίκου Φώσκολου από το «Καλημέρα Ζώη». Η γνωστή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ζωή του Νίκου Φώσκολου που «σάρωσε» κυριολεκτικά κατά την περίοδο που προβλήθηκε 1993-2006, φαίνεται να ήταν προφητική
για τον σημερινό Ταξίαρχο Χαράλαμπο Θεοχάρη από την Κοζάνη, με τον ρόλο του Ταξίαρχου τότε Στάθη Θεοχάρη, που υποδυόταν ο αείμνηστος ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου. Μία σειρά που κατά το παρελθόν αγαπήθηκε από τον κόσμο, με παρουσία στην Ελληνική τηλεόραση επί 13 συνεχόμενα χρόνια και 3.093 επεισόδια, αποτέλεσε την 2η μεγαλύτερη σειρά στην ελληνική τηλεόραση, μετά την “Λάμψη”, του Νίκου Φώσκολου.

Ο τηλεοπτικός Ταξίαρχος Στάθης Θεοχάρης, αποτέλεσε ίνδαλμα για πολύ κόσμο, με το ήθος και την αυστηρότητά του, που υποδυόταν τον ρόλο του αστυνομικού ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Βασιλείου. Η μαγεία που έδωσε ο ηθοποιός ενσαρκώνοντας τον ρόλο του τίμιου αστυνομικού, οφείλεται στο ταλέντο του ηθοποιού αφενός και αφετέρου στην ευρηματική φαντασία του εξαιρετικού Νίκου Φώσκολου.

Φαίνεται σαν ένα γεγονός τυχαίο, που όμως δεν είναι και τόσο. Η ιστορία πραγματικά έχει το δικό της ενδιαφέρον, ενώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η προσωπικότητα του Ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη στο Καλημέρα Ζωή, δεν είναι τυχαία, αλλά ο ήρωας γεννήθηκε μέσα από το υπαρκτό πρόσωπο του τότε Αστυνομικού κ. Χαράλαμπου Θεοχάρη, που ζούσε στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το kozanilife.gr, πριν την έναρξη της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Καλημέρα Ζωή», υπήρξε η γνωριμία του Αστυνομικού Χ. Θεοχάρη με τον ηθοποιό Γ. Βασιλείου στην Αθήνα και λόγω της γνωριμίας «βαφτίστηκε» έτσι και ο τηλεοπτικός Ταξίαρχος. Κράτησαν το επίθετο Θεοχάρης, άλλαξαν το όνομα από «Μπάμπης» σε «Στάθης» και ο ρόλος ήταν έτοιμος. Η προσωπική τους επαφή έπλασε την πασίγνωστη μορφή που έμεινε κυριολεκτικά στην ιστορία, του Ταξίαρχου Θεοχάρη από το “Καλημέρα Ζωή”.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης ο κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης, πριν από λίγους μήνες με τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Αυτό που δεν είχε φανταστεί ούτε και ο ίδιος κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, είναι αφενός η μεγάλη επιτυχία που έτυχε η προσωπικότητα του τηλεοπτικού Θεοχάρη και αφετέρου, ότι σήμερα μετά από τόσα χρόνια θα έβλεπε να ξεδιπλώνεται κατά κάποιο τρόπο, το δικό του σενάριο ζωής.

Μέσα από αυτή την ενδιαφέρουσα ιστορία, αποδεικνύεται ότι, η ζωή από μόνη της είναι ένα μεγάλο σενάριο, ο κάθε άνθρωπος έχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία να σου πει, αρκεί να την ακούσεις. Δεν είναι τυχαίο βέβαια το γεγονός ότι αν ψάξει κανείς την “ιστορία” επιτυχημένων τραγουδιών ή σεναρίων, πίσω από στίχους και σενάρια κρύβεται κάποιες φορές, μία πραγματική και βιωματική ιστορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ