Σε ποιον καλλιτέχνη από την Ημαθία τα χώνει ο Παϊτέρης και γιατί;

Τα βέλη του γνωστού τραγουδιστή δέχτηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» όπως και ο Χρήστος Νικολόπουλος. «Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Βασίλης Παϊτέρης. «Ο Ημαθιώτης καλλιτέχνης έκανε τη συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές, γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπους που δεινοπαθούν.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί… την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα…».

Τι του έγραψες στο μήνυμα; 
«Είσαι πολύ ρατσιστής. Δεν μου απάντησε ποτέ».

O Βασίλης Παϊτέρης που περνάει πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, κάνω κοινωφελή εργασία για να ξεπληρώσει το χρέος του ύψους 680.000 ευρώ στην εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ