Quantcast

http://picasion.com/

Εκ νέου αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Το σχήμα με το οποίο θα διοικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την επόμενη τετραετία ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας θα έχει δίπλα του γνωστούς συνεργάτες, αλλά και νέα πρόσωπα, από τα οποία ζήτησε σκληρή και
αποτελεσματική δουλειά. Τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα πλαισιώσουν στη διοίκηση της Περιφέρειας 13 αντιπεριφερειάρχες, 7 χωρικοί και 6 θεματικοί, καθώς και τρεις τομεάρχες. Όσον αφορά το νομό Ημαθίας, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, αντιπεριφερειάρχης αναλαμβάνει και πάλι ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο ισχυρός άνδρας της «Αλληλεγγύης» χαρακτήρισε τη διοίκησή του ως ένα "σύγχρονο διοικητικό σχήμα αποτελεσματικότητας, ταχύτητας και ευελιξίας".

«Το σχήμα που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά εδώ διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, έχουμε ισχυρές και εστιασμένες διοικήσεις στις επτά περιφερειακές ενότητες και αξιοποιούμε τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η καθεμία από αυτές. Δεύτερον, έχουμε θεματικές ενότητες οριζόντιας πολιτική χάραξης που μας επιτρέπει να αθροίζουμε δυνάμεις ενιαία και συνδυαστικά ως περιφέρεια τις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας. Τρίτον,έχουμε τομείς αιχμής στους οποίους εστιάζουμε τα επόμενα χρόνια αξιοποιώντας παράλληλα και τις δομές της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας τις οποίες επενδύουμε όπως το κέντρο πολιτισμού, το Film Office και τα υποστηρικτικά κοινωνικά κέντρα της Περιφέρειας μας για να συνεχίσουμε να παράγουμε αποτελέσματα για τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Δημιουργούμε ένα νέο σύγχρονο διοικητικό σχήμα αποτελεσματικότητας, ταχύτητας και ευελιξίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Αναλυτικά τα ονόματα των χωρικών αντιπεριφερειαρχών:

Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης: Βούλα Πατουλίδου
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας: Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς: Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας: Ιωάννης Τζαμτζής
Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Σερρών: Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής: Γιάννης Γιώργος


Αναλυτικά τα ονόματα των θεματικών αντιπεριφερειαρχών:

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού: Αθηνά Αηδονά
Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος: Κώστας Γιουτίκας
Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων: Πάρις Μπίλιας
Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών: Στάθης Αβραμίδης
Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας: Σωτήρης Μπάτος
Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας: Χρηστος Μήττας


Τομεάρχες ορίζονται οι:
Τομεάρχης Τουρισμού: Αλέξανδρος Θάνος
Τομεάρχης Πολιτισμού: Κατερίνα Περιστέρη
Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Δημήτρης Ασλανίδης
Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης αναλαμβάνει η Αθηνά Αηδονά.

Απευθυνόμενος στους νέους αντιπεριφερειάρχες και τομεάρχες ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε «ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί καλούμαστε να τιμήσουμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, να φανούμε αντάξιοι της επιλογής, να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους. Από σήμερα κιόλας εργαζόμαστε σκληρά για να απαντήσουμε στις προκλήσεις που έρχονται. Όλοι μας κρινόμαστε αυστηρά και καθημερινά. Σκληρή δουλειά με παραγωγή έργου, με συλλογικότητα χωρίς ιδιοτέλειες, χωρίς εγωισμούς με ταχύτητα, συνέπεια με θετικότητα με στόχους και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα από τα οποία σας ζήτω να μην παρεκκλίνετε».

4 σχόλια:

  1. Πολλά τα έργα στην Ημαθία , ο τουρισμός από το καλό στο καλύτερο και το ροδάκινο έχει βρει το δρόμο του στις αγορές !!!

    Ο κάθένας να συνεχίσει να ψηφίζει τον δικό του και... << ας έχει και ένα μάτι>> ...

    ΕΛΛΑΔΑ 2019



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη λέτε κακίες, επιλέξαμε τον "καλύτερο" από όλο το Νομό. Όλα τρέχουν καλά στο Νομό. Έχει λύσεις για όλα τα θέματα. Άντε και βουλευτής για να λύσει και τα Εθνικά ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 21.000 με 10.000 ποιος θα ήταν αντί . Εγώ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν θα γινω εγω ζαμπλουτος θα γινει και η Ημαθια αντικειμενικη, γικαιη, παραγωγικη και απαλλαγμενη απο αδικιες, μεροληπτισμους και χωρις λαμογια σε καθε ειδους τομεα....Καληνυχτα πολιτες της Ημαθιας ....ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ τα ονειρα δεν κοστιζουν...μεχρι να ξυπνησετε οι αλλοι θα κανουν τις χρυσες δουλειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ