Η νέα ηθοποιός του ΣΚΑΪ είναι sexy και κατάγεται από την Ημαθία

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» πριν καν προβληθεί είχε αρχίσει να κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού, κι αν κρίνουμε από τις κυρίες του cast όχι άδικα. Πρόκειται για ένα θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες.
Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα, ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμα του είναι μόνο η αρχή! Η πλοκή λοιπόν έχει ενδιαφέρον αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα πρωταγωνίστρια που παίζει στην εν λόγω σειρά. Είναι όμορφη, καλλίγραμμη, εντυπωσιακή και οι αναλογίες της μαγνητίζουν. Το όνομά της είναι η Χαριτίνη Ηλιάδου, κατάγεται από την Ημαθία και πιο συγκεκριμένα από την Αλεξάνδρεια. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι αποδεικτικό στοιχείο των παραπάνω κι εμείς επιλέξαμε τις φωτογραφίες που θα σε κάνουν να σκαλίσεις κι εσύ το account της:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ