Quantcast

http://picasion.com/

Ήταν όλοι τους εκεί για τον Γιάννη!

Μπούσουλας, Πένσου, Γελαράκης, Θεοχαροπούλου και... Βέροια
Την καθιερωμένη καλοκαιρινή τους συναυλία μπροστά στο κοινό της Βέροιας έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου τα μέλη του βεροιώτικου μουσικού σχήματος «Μπούσουλας».

Αυτή τη φορά όμως είχαν μαζί τους στη σκηνή και φίλους για να ενώσουν τις φωνές τους. Γιατί αυτή τη φορά ο σκοπός ήταν διαφορετικός και έπρεπε να είναι όλοι μαζί... για τον Γιάννη. Τον 17χρονο αθλητή που τραυματίστηκε πριν από λίγους μήνες κατά τη διάρκεια προπόνησης στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και δίνει έναν μεγάλο αγώνα για την αποκατάστασή του.
Τον αγώνα αυτό θέλησαν να ενισχύσουν τα μέλη του Μπούσουλα, προσφέροντάς του μια συναυλία αγάπης, καθώς και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια. Στην προσπάθεια αυτή βρήκαν συνοδοιπόρους τη Μάγδα Πένσου, τον Γιώργο Γελαράκη, τη Μαρία Θεοχαροπούλου, την ΚΕΠΑ, τον δήμο Βέροιας και τον Δήμαρχο προσωπικά, πολλούς χορηγούς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ στην Ελιά, απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια για 2,5 περίπου ώρες. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



























































3 σχόλια:

  1. Οι επίσημοι τεμεκ δήμαρχοι αντιδήμαρχοι κ τα τοιαύτα πλήρωσαν η πήγαν σαν τάχα καλεσμένοι στο τσάμπα κατά τα άλλα πήραν όμως πόζες φωτογραφηθηκανε ήτανε πετυχημένη παρουσίαση μακάρι να μάζεψαν τα χρήματα για την αποκατάσταση του παιδιού εύχομαι τα καλύτερα στο παιδί κ δύναμη στη οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Θα τα καταφέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δήμαρχε, ωραία ακουστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ