Quantcast

http://picasion.com/

Hot! Hot! Hot! H Μπέλλα μόνο με την πετσέτα της

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει στο παρελθόν προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις της αλλά και με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως οι αναλογίες της… ζαλίζουν και κάθε της πόζα κρύβει αισθησιασμό. Ως λάτρης των social media και μάλιστα του Instagram,
μοιράστηκε με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της στιγμές χαλάρωσης! Είτε βρίσκεται στις Σπέτσες, είτε στο Μόντε Κάρλο, είτε στην Μύκονο δεν παραλείπει να δημοσιεύει καλοκαιρινές φωτογραφίες που αναστατώνουν τα πλήθη. Η πιο πρόσφατη της φωτογραφία βέβαια είναι σίγουρα η πιο σέξι και αποκαλυπτική, που έχει βγάλει μέχρι τώρα. Κρατώντας μόνο μια λευκή πετσέτα, ποζάρει νωχελικά κάτω από τον καυτό ήλιο….

7 σχόλια:

  1. Διαβατηριο η ομορφιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...με ημερομηνία λήξης (date of expiry).

      Διαγραφή
    2. Μέχρι τότε όμως το κοντέρ με τα ''μηδενικά'' στο τέλος γράφει....

      Διαγραφή
  2. .....δεν εξηγείτε αλλιώς....ο κρεατέμπορας πρέπει να είναι σπόνσορας του συγκεκριμένου site.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλαστική ομορφιά, αγορασμένοι τίτλοι. Πόσο πιο τραγικό και μάταιο για μια νέα κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις ποσοι θα θελαν να εχουν αυτο το "πλαστικο" διπλα τους...οσο για τους αγορασμενους, έτσι λες Εσύ, τιτλους: " Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.."

      Άντε τράβα τώρα στη δική σου "τραγικη" και "ματαιη" καθημερινότητα σου..Περαστικά!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ